fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

motorlu trpan hk

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• motorlu trpan hk

sevgili dostlarım sizden bir yardım istiyecem ,umarım yardımcı olursunuz!!!!!
    yaklaşık 3 dönüm ceviz bahçem var
    motorlu tırpan almak istiyorum
    cevizlerin arasındaki oluşan otları biçmek için

beni üzmeyecek, kullanışlı ,fiyatı uygun motorlu trpan hakkında bilgisi olan özelden yada burdan yazıp bana bilgi verirse sevinirm teşekkür ederim
  • Fidanligi.com

Cevap: motorlu trpan hk

dönüm olarak arazin pek fazla olmadığına göre,orta yollu bir makina işini görür. marka olarak kawasakhi al diyebilirim. ama ben tırpan markasında stihl den şaşmam.

Comment

Bende sayın birola katılıyorum ucuz yollu olan bir tane stil veya hasquwarma en uygunudur

Comment

sitil biraz pahalı hasquwarma en uygunu kanatindeyim
        yorumlarınız için teşekkür ederim

Comment

Sn İdris:Alacağınız makinanın servis,yedek parça vs gibi durumlarını gözden geçiriniz.Sitil ülkemizin çoğu yerinde servisi ve yedek parça imkanlarına sahip.Tabi sizin tercih edeceğiniz makinanın,bulunduğunuz yörede bu imkanları mevcutsa amenna. kolay gelsin,selamlar.

Comment

merhaba yaklaşık 1,5 sene önce bahçemiz düz yapıda olduğu için palmera marka benzinli sırt tipi motorlu tırpan almıştım yan tipli olması gerekiyormuş öyle bir hata ettik neyse motoru ilk bahçeye girişte tarif edilen şekilde starter ipini kullanarak çok rahat bir şekilde çalıştırıyorum misina koptuğu zaman yada motoru soğutmak için durduğumda bir daha çalıştıramıyorum ve içindeki plastik tırnak kırılıyor 3-4 kere kendim değiştirdim ısındıktan sonra tırpanı çalıştırmak istediğimde boşluğunu alıp çekmeme rağmen müthiş bir basınçla çat diye ipi geri çekiyor sonra da o bahsettiğim plastik kırılıyor. benzinli ilaç makinası var baco marka onda hiç bir problem yaşamadım şimdiye kadar benim starter sistemini değiştirme imkanım varmı aynı ilaç makinasınki gibi olabilirmi bunun için sizden alabileceğim parça ve malzemeler varmı yada ne önerirsiniz.?

Comment

sıtarter makarasını aliminyum dan çektirdik ve o sorunu çin malı ve mitsubişilerde vardı japon malı aynı sorun çünkü onlar çift sekman kompresör çok olduğu için plastik makara kırılıyordu bizde o makarayı aliminyumdan yaptırkık ve sorunu çözdük çoğu modellere takılıyor

Comment

idris kardeş ben bir tırpan makinalarının servisiyim ve aynı zmanda satışda yapıyorum şimdi soruna gelince 1- üç dönüm arazi demişsin kaliteli bir tırpan makinası sana doğru kullanım koşullarında en az 10 yıl hizmet eder..arazin bayır ise sırt model tercih edeceksin kulanımı kolay.ama düz arazi ise veyayüzde 20 yokuşsa yan tavsiye ederim..markaya gelince stılh 1.300 tl civarı.husg 1.250 tl.civarı kaldıki sitil en çok yükü çeken yere alman yerine çin malı bilya kullanmış kafa gurubunda ve krank kolunda. onun için o paraya deymez bence al bir oleomac 753 yan model fiatıda 900 ile 1000 tl arası senin işini çok uzun yıllar görürü.....

Comment

avci0067 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sıtarter makarasını aliminyum dan çektirdik ve o sorunu çin malı ve mitsubişilerde vardı japon malı aynı sorun çünkü onlar çift sekman kompresör çok olduğu için plastik makara kırılıyordu bizde o makarayı aliminyumdan yaptırkık ve sorunu çözdük çoğu modellere takılıyor
                  çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için ama benim makara kırılmıyor motordaki volan tırnağı kırılıyor ucu ndan küçük bir parça kırılıyor sizde varsa nasıl temin edebilirim yada kendim takabilirmiyim saygılarımla

Comment

3Yıldır oleomac S41 kullanıyorum.maşallah sorun yok.

Comment

imasat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için ama benim makara kırılmıyor motordaki volan tırnağı kırılıyor ucu ndan küçük bir parça kırılıyor sizde varsa nasıl temin edebilirim yada kendim takabilirmiyim saygılarımla
                      oda basit pilastik tırnagın ortasında 13 anahtarla açılan bir samun
                      vardır onu sök ve tırnagın bağlandığı aliminyum parcada dişlidir sökesiye cevir çıkar onların şimdi aliminyum tırnakları çıktıbiraz daha geç deforme oluyor..temin işine gelince hemen hemen iki zamanlı mot tamir eden her tamircide bulunur bölgeniz nersi bilmiyorum ama [email protected] yazarsanız yardımc olabilirim

Comment

Working...
                      X