fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

armut hastalığı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• armut hastalığı

Herkese merhaba,
    Benim küçük bir karışık ağaçlı bahçem var. Geçen yıl armutların yapraklarında yapışkan bir hastalık oldu.Şekerli gibi.Ne kadar ilaçladı isem de önleyemedim.Bu yıl aynı hastalık başlayacak gibi buna nasıl önlem alabilirim.Hangi ilaçları kullanmam gerekli ?
    Selamlar

Ben inatla kimyasal girdilerden uzak duruyorum.

Formic acid, propiyonik acid, cinnamic acid, liht chelators, salıcylic acid, hücre kültürleri ve içeriği, elicator oligasakkaritler, metabolitler, amino acid phenyllalanine, folic acid, çinkosetat, limonoit mentol, promidal soup, bitki metabolitleri, bitki ekstratları, fenomenler, amino butrikasit, karvakrol, timol ve glutamik asit içeriğinden oluşan biyoaktif isimli ürünü kullanıyorum.
    Bu ürünün özelliğine gelince;
    1. Aktivatör
    2. Antimikrobiyal, anti baktariyel, fungusit
    3. Büyüme faktörü ve öncüllü
    4. Repellent (Böcek kovucu)
    5. Rejenaratif (Gençleştirme)
    6. Fonksiyonel
    7. pH düşürücü
    8. Yararlı flora lehine ortam hazırlama
    9. Ön sentez birleştirici
    10. Biyolojik mücadele desteği
    11. Enzimatik sindirime ortam hazırlama
    12. Yıpratıcı olmayan mekanik efekt
    13. Yararlı flora aktivasyonu
    14. Ratasyonel aktivite
    15. Saldırı ve tehdit similatörü
    16. Enzimatik uyarıcı
    17. Sistemik endojen uyarıcı

10 litre su içine bu üründen 20 cc karıştırarak yapraktan ağaçlarıma, çimlerime, domates, salatalık, biber gibi tüm bitkilerime uyguluyorum. Organik asitlerden yapıldığı içinde herhangi bir endişe yaşamıyorum.
    Eklenen Dosyalar

Comment

sayın Behramkale, bu yazdıklarınız bir asit mi yoksa hepsini bulup karıştırıyor musun ?

Comment

Sayın Sisli
        Bu organik asitlerden imal edilmiş bir ürün. Mantar, bakteri, virüs gibi hastalıklardan bitkiyi koruyor. Ben kullanıyorum. İstemediğim böcekleride yok ediyor. Hemde organik. Kolay gelsin.

Comment

Working...
        X