fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

köstebek konusunda yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• köstebek konusunda yardım

merhaba

bahçemde köstebek var kurtulmanın yollarını arıyorum hayvancağızada zarar vermek istemiyorum ama sabırda bir yere kadar biliyorsunuz yardımlarınızı rica ediyorum.

Cevap: köstebek konusunda yardım

Köstebek kovucu alınız tavsiye ederim.Sağda reklamı var inceleyiniz.

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Köstebek kovucu alınız tavsiye ederim.Sağda reklamı var inceleyiniz.
      karşı komşum 100 tl vermiş almış bir işe yaramadı dedi bana bende tereddüt ettim açıkcası gene kazıyo gene kayıyo diyor. bu aleti kullanan oldumu fiyatı uygunmuş bunun

Comment

Ürnden şikayet yok gayetde iyi iş görüyor tavsiye ederim

Comment

bu tür cihazlar etkisini 1 haftada gösterir. cihazı çalıştırır çalıştırmaz köstebeğin tası tarağı toplayıp gitmesini beklemek doğru olmaz. bir firma, bir hafta sonra kesin etki olacağını söylemişti, öyle hatırlıyorum.

Comment

Ben aldım etkisini 1 hafta ile 10 gün arasında gösteriyor;Tabiki kullanım kılıvuzuna göre kurmak ve akmayan,kaliteli pil kullanmak ve toprağa gömüş derinliği de önemli;fakat aramızda kalsın,kimse duymasın haa.. komşunuzun oraya kaçarsa adamla hır,gür olmayınız.Zira benim ordan 2 köstebek kaçıp,komşunun maydonozunu haritlediler.Tabiki bizdede kabahat var,kurarken söyledik.siz kimse görmeden kurun ve sizde kimseye söylemeyin.Ayrıca:komşunuzu biraz kandırmışlar.selamlar,

Comment

Kostebeklere karsi etkin yollar vardir.Kapan kurmak yani oldurmek .Karides kabularini galriye koymak.Odun parcaciklarini yakip galeriye birakmak.Cis etmek.Ozel katran kokulu maddelerden koymak.Dahada sayabilirim.

Comment

İBOCAN:Tam sana göre bir çözüm önereyim,kısa vadede çözüm olur.Küçük bir rakı şişesi,dibinde 1 bardağa yakın rakı olacak.Rakı dökülmeyecek şekilde deliğin ağzına tıka.Etrafını hava almayacak ve koku dışarıya çıkmayacak şekilde iyece kapa,Heman o bölgeyi terkeder.Fakat;koku bitince tekrar gelir.Ammaaa...kesin çözüm illaki KÖSTEBEK KOVUCU.Düşün demekki bu içki ne kadar pis birşeyki hayvanlar bile kaçıyor.Bizde çözüm çoookkk.sağlıklı günler dileğimle...

Comment

Bende bu köstebek kovucuyu tavsiye ederim. Fakat benim aldığım plastik ve Türk malıydı. Sizin 100 lira verdiğiniz yurtdışı malı olsa gerek. Çünkü bu ürünün bedeli o kadar yok.

Comment

Köstebek Kaçırtan
                    Orta boy bir kap içerisinde aşağıdaki malzemeyi karıştırınız:

2 yemek kaşığı Acısso sos
                    1 yemek kaşığı sıvı bulaşık sabunu
                    1 yemek kaşığı bulabildiğiniz en acı toz biber
                    4 bardak = 1 litre su

Köstebek deliklerine ve aralarına dikkatlice baktığınız zaman iki delik arasındaki kabarıklığı yani arkadaşın yürüyüş yolunu, tünelin izdüşümünü aşağı-yukarı fark edeceksiniz. Bu karışımdan, deliklerin ağzına ve bu yollar boyunca her 150 santim de bir, az miktarlarda dökünüz.

Sabun malzemenin toprak tarafından emilmesine, acı biberler ise köstebeğin size lanet okuyarak bir an önce oralardan uzaklaşmasına yardımcı olacaktır.

Comment

Working...
                    X