Merhabalar.Chandler ceviz bahçemde kullanmak için Leonardit arıyorum ama pek fazla bilgiye ulaşamadım.Kaliteli bir şey olsun istiyorum ,temin edebileceğim bi adres verirseniz sevinirim.Ağaçlarım 1 yaşında ağaç başına tahmini ne kadar verilmeli sizce??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Leonardit
Collapse
X
-
Cevap: Leonardit
biz green fert ltd.şti.olarak manisa-akhisarda leonardit satıyoruz.vb ürünler.ama size önce tavsiyemiz bir toprak analizi yaptımanız.daha bilinçli bir tarım için firmamız bunu önerir ve talebiniz olursa da yardımcı oluruz.metin arpacı GREEN FERT TARIM KİMYA LTD.ŞTİ akhisar-manisa 0 546 507 66 00
Comment
-
Cevap: Leonardit
Sayın Batimer45 (Metin Arpacı)batimert45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz green fert ltd.şti.olarak manisa-akhisarda leonardit satıyoruz.vb ürünler.ama size önce tavsiyemiz bir toprak analizi yaptımanız.daha bilinçli bir tarım için firmamız bunu önerir ve talebiniz olursa da yardımcı oluruz.metin arpacı GREEN FERT TARIM KİMYA LTD.ŞTİ akhisar-manisa 0 546 507 66 00
Belki konu dışı olacak, fakat belirmeden geçemedim. Bir arkadaşııza verdiğiniz cevapla özlenen ve takdir edilmesi gereken bir tablo sergilemişsiniz. Hem ticaret adına, hem de zirai konu olarak bilinçlendirme adına.
Teşekkürler, saygılar,sevgiler.
Comment

Comment