fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yarasa gübresi in midir, cin midir?!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Yarasa gübresi in midir, cin midir?!

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Bualp, detaylı açıklamanız için teşekkür ederim.
    sayın selsarac önemli değil emek vermiş güzel bir site ve imkan oluşturmuş olmanızdan dolayı biz size teşekkür ederiz.
    Sizlerinde katkıları ile bilinçli bir organik tarımda kullanılmak üzere Türkiye de olan büyük bir potensiyeli gündeme getirmiş olmanızda çok önemli.
    Yarasa Gübresi konusunu daha çok açmanızı ve bunu buradan okuyucularınıza geniş yelpaze içerisinde sunmanızı isterim.
    iyi çalışmalar.

Comment

Gerçekten güzel bir bilgi bende ne zamandır bunu araştırıyorum bizde bir mağara bulduk tahlil için labratuara gönderdim bekliyorum bakalım ne çıkacak

Comment

arkadaşlar yarasa gübresi nasıl işeniyor veya makinası mı var bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Comment

Yarasa gübresi satışı

Arkadaşlar,

Eimizbe bir hayli mağaradan çıkartılmış ve çıkartılmayı bekleyen yarasa gübresi mevcuttur. Almak isteyen kişi ve kuruluşlar olursa detaylarını 0532.657 40 62 nolu telefonla görüşebiliriz.

Selamlar

ALİ YÜCE

Comment

Merhaba,
            Sıvı yarasa gübresi satısı yapıyorum,
            Tarım Ve Köyişleri Bakanlığından onaylıdır.
            İlğilenenler için irtibat no:
            0555 795 795 0
            Merih Güngörmüş

Comment

Sn Adrenalin:Çıkarılma yeri ve yöresi neresidir?.bakanlık izin,tescil NO'sunu belirtirmisiniz.Ayrıca;sıvılaştırma işlemleri nelerdir?.İşlemler sonucunda ortaya çıkan bitki besin elemetleri nelerdir ve oranlarını detaylı olarak açıklarmısınız?.Şimdiden teşekkürler, hayırlı kazançlar.

Comment

Bu sitedeki bu yazıları okuduktan sonra Harun Serbest adlı vatandaşı aradım.Kendisi bana numune olark bir miktar yarasa gübresi gönderdi.Nisan Ayının ilk haftasında Deveci armuduna uyguladım.Diğer ağaçlarada diğer gübreleri mukayese amacıyla uyguladım.Armutda 2 ay gibi bir sürede mükemmel bir gelişme mevcut.nerdeyse 1 mt sürgünler var.Ağacın yaprakları yemyeşil.Dozaj olarak 2 çay bardağı ağaç taç izdüşümlerine uyguladım.Kendisine telefon edip teşekkür etdim.Reklama girecek ama tavsiye ediyorum,kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.Bu ürünün etiketi üzerinde Bakanlık tescil ve Onay numarasıda mevcut.Herkese bereketli ürünler dileğimle..

Comment

Deneme çalışmalrınızdan ötürü sizlerede teşekkürü bir borç bilirim elinize sağlık tevsiye edeceğimiz kullanım dozajlarında kullanıldığı taktirde gözle görünür farkı bütün üreticilerimiz farkediceklerdir.

Saygılarımla
                  Harun SERBEST

Comment

Working...
                  X