Ben elinde olan varsa kredilendirilmiş damla sulama projesi istiyiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kredili Damla Sulama Sist. Kurma
Collapse
X
-
Cevap: Kredili Damla Sulama Sist. Kurma
peki hangi şartlarda veriliyor, teminat konusunda bilginiz varmı? daha önce sorduğumda ya araziyi yada başka bir araziyi ipotek altına almak istiyorlardı. ipotek verecek malı olmayanlar kullanamıyormu acaba bu krediyi?
Comment
-
Kirada olsa kredi veriliyor.Sulama sistemi kurulacak alanın tapusu ile ziraat bankasına müracaat ediyorsunuz.Banka değerlendirme ve araştırma yapıyor.Sicil temiz ise ve uygun görürse krediyi çıkarıyor.Daha sonrasında sulama sistemini kuracak olan firma devreye giriyor.projelelendirme yapılıp malzeme listesi çıkıyor.Banka parayı sizin hesabınıza değil firmanın hesabına 1 ay içersinde yönlendiriyo.Tabi bununla da bitmiyo tüm bunlar yapılırken bankadan görevli memurlar kontrole geliyo.malzeme sahaya gelmişmi sistem kurulmuşmu proje kriterlerine göre mi hareket edilmiş v.s.bu arada kurulacak olan sistem ,sistemi kuran firmanın da garantisi altında oluyo.Ben İzmitte bu işle ilgilenmekteyim yani firmam var ve ziraat bankasıyla da anlaşmam var,niyetiniz ciddi ise benimle kontak kurabilirsiniz tel numaram 0262 321 31 50 0541 819 41 61
Bu arada hemen şunu hatırlatayım son üç yılda yapmış olduğum ziraat bankası ile ilgili işlerde,470 000 m2 tecrübem var imalat olarak,bununla beraber ziraat bankasının bu uygulamasını bazı uyanıklar farklı düşüncelere girerek farklı amaçlar doğrultusundalar hatta buna bazı firmalar da dahil.Biz firma olarak böyle şeylere kesinlikle prim vermeyiz.Bunu nu hatırlatmak istedim hatta herşey onaylanıp malzeme sahaya indikten sonra sistem kurulma aşamasında vazgeçenler de oluyo.Bu tür şeyler yaşadığımızdan dolayı sizi aydınlatma açısından söylüyorum.banka -firmalar -müşteri arasında öyle saçmalıklar yaşanıyo ki burada yazılacak gibi değil.kararlıysanız en azından nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda özel mail adresinize de bilgi gönderebilirim.İşi bana yaptırmanız karşılığında değil tabi.Herşey para değil.Hatta şu bile yapılabilir,Malzemeyi alarak sistemi kendiniz bile kurabilirsiniz.önemli olan debi hesaplamaları,arazinin şekli ve eğimi,su kaynağı,yetiştireceğiniz bitkiye uygun sulama sistem metodudr.Hoşçakalın
Comment
-
MUSTAFA bey Samsun Çarşambadanım 3 dönüm düz araziye sebzeye damla sulama sistemi kurmak istiyorum,o faizli krediden yararlanma şansım varmı birde ödemeler nasıl birde ondan bahsedermisiniz.Ayrıca size nasıl ulaşabilirim teşekkurler
Comment
-
Hasan Bey iyi akşamlar,
teşvikden faydalanmak için bankalarla herhangi bir sorununuzun bulunmaması gerekiyor.arazinin tapusuyla bereber bankaya müracaat ediyorsunuz.bu arada çiftçilik belgenizin de bulunması gerekiyor.banka onay verdikten sonra işi yaptıracağınız firmaya gidiyorsunuz,firma projelendirme ve malzeme listesini hazırladıktan sonra size bir proforma fatura vercek bu fatura ile beraber bankaya gidiyor ve kredi çıkartılıyor.tabi bu arada banka memurları da araziyi görüyor.kredi çıktıktan sonra firma malzemeyi sahaya indirip işi bitirecek ve memurlar tekrar kontrol edecek.kısaca sürecin işleyişi bu şekilde.daha detaylı bilgi için 0541 8194161 den bana ulaşabilirsiniz.yardımcı olurum.iyi akşamlar
Comment

Comment