selam çimleri sulama konusunda da ligi verirseniz memnun olurum.çimlerim ekileli 8 ay oldu.çimlerde problem yok. bursa dayım sıcsklarda sulamayı nasıl yapmalıyım.ben daha önce sabah 6.30 da 5 dk akşam 20.00 da 5 dk suluyodum.bahçe 250 metre kare otomatik sulama var .şimdi hava sıcak oluyor diye kafama göre sahah 7.00 3 dk akşam 8 3 dk gece 01.00 3 dk yaptım.bu iki sulama süresi eşit gibi 1 kez 2 kez yada 3 kez yada 4 kez sulamnın farkı var mı (Toplam süre aynı kalmak üzere.)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ÇİM SULAMA
Collapse
X
-
Cevap: ÇİM SULAMA
Yağmurlama sulamayla ne sulanacak?sinanavsar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryağmurlama sulama için örnek proje arıyorum
Comment
-
herkese tekrar selam.sulama işini öğrendik yapıyoruz.ancak bahçemde şimlerde sararmalar var.bahçe sabahtan akşama kadar güneş alıyor.eve gittiğimde toprağı ellediğimde nemli gibi yani sulama yeterli gibi.bunu sebebi başka ne olabilir.sararan yerleri su az diye sulamaya devam edince sanki yeşermeler başlıyor gibi.toprak nem ph ölçen aletler var bundan alsam mı faydası olurmu
Comment
-
-
Torağınızın nem oranından ziyade besin elementi durumunun bilinmesi lazım. En basitinden demir oranı nedir. Tuzluluk veya kireç oranı nasıl.
Bir bitki 30 neden den sararır. Görmeden veya analiz yaptırmadan ezbere konuşmak,sizi yanıltır.
Comment
-
çimleri biçen bahçıvan arkadaşla görüştüm.daha önce düzenli mantar ilaçlaması yapıyordu (20 gün ayda bir gibi ).budün tekrar geldi bir kez daha ilaçladı dedğine göre mantar ve solucana etkili ilaç atmış (topragı eşeledi baktı solucan yok ama attım dedi)birde gübre attı havalar sıcak yanmasın dedim suladık bugün bekliyoz bakalım ne olcak
Comment

Comment