fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÇİM SULAMA

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• ÇİM SULAMA

selam çimleri sulama konusunda da ligi verirseniz memnun olurum.çimlerim ekileli 8 ay oldu.çimlerde problem yok. bursa dayım sıcsklarda sulamayı nasıl yapmalıyım.ben daha önce sabah 6.30 da 5 dk akşam 20.00 da 5 dk suluyodum.bahçe 250 metre kare otomatik sulama var .şimdi hava sıcak oluyor diye kafama göre sahah 7.00 3 dk akşam 8 3 dk gece 01.00 3 dk yaptım.bu iki sulama süresi eşit gibi 1 kez 2 kez yada 3 kez yada 4 kez sulamnın farkı var mı (Toplam süre aynı kalmak üzere.)

Cevap: ÇİM SULAMA

MERHABALAR.ÇİMm EKİLİ ALANI SABAHLARI SULAMANIZ YETERLİ DİR.BAHSETTİGİNİZ VAKİTLERDE VE MİKTARLARDA SULAMANIZ ÇİMLERİNİZDE MANTAR HASTALIGI YAPABİLİR.

Comment

taşk ederim sabah bir kez 10 dk sulamak daha mı mantıklı.akşam hiç sulamayayım mı.yoksa sabah 7 dk akşam 3 dk mı nasıl önerirsiniz

Comment

Sadece sabah yeter

Comment

yağmurlama sulama için örnek proje arıyorum

Comment

sinanavsar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            yağmurlama sulama için örnek proje arıyorum
            Yağmurlama sulamayla ne sulanacak?

Comment

ilginiz için teşekkrüler bu kadar hızlı cevap beklemiyordum doğrusu

bir park için sulama sistemi hazırlamam ön hazırlı için

başlıkların kullanımı

36mx47 ebatlarında tabiki içinde spor grubu oyun ve dinlenme grupları yürüyüş yolu mevcuttur

Comment

herkese tekrar selam.sulama işini öğrendik yapıyoruz.ancak bahçemde şimlerde sararmalar var.bahçe sabahtan akşama kadar güneş alıyor.eve gittiğimde toprağı ellediğimde nemli gibi yani sulama yeterli gibi.bunu sebebi başka ne olabilir.sararan yerleri su az diye sulamaya devam edince sanki yeşermeler başlıyor gibi.toprak nem ph ölçen aletler var bundan alsam mı faydası olurmu

Comment

cihaz bu
                  Alman 48.1000 Toprak Ph, Nem ve Işık Şiddeti Ölçer

Comment

Torağınızın nem oranından ziyade besin elementi durumunun bilinmesi lazım. En basitinden demir oranı nedir. Tuzluluk veya kireç oranı nasıl.
                    Bir bitki 30 neden den sararır. Görmeden veya analiz yaptırmadan ezbere konuşmak,sizi yanıltır.

Comment

çimleri biçen bahçıvan arkadaşla görüştüm.daha önce düzenli mantar ilaçlaması yapıyordu (20 gün ayda bir gibi ).budün tekrar geldi bir kez daha ilaçladı dedğine göre mantar ve solucana etkili ilaç atmış (topragı eşeledi baktı solucan yok ama attım dedi)birde gübre attı havalar sıcak yanmasın dedim suladık bugün bekliyoz bakalım ne olcak

Comment

Working...
                      X