fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ücretsiz Damla Sulama & Peyzaj Sulama Projelendirme !

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ücretsiz Damla Sulama & Peyzaj Sulama Projelendirme !

Selamlar

MGF PLAST DAMLA SULAMA SİSTEMLERİ - İZMİR

Damla Sulama Ve Peyzaj Sulama Konusunda Ücretsiz Projelendirme Yapmaktayız.

Ayrıca Tüm Bu Malzemelerin Üretimini Yapmaktayız.Damlama Boruları , ekleme parçaları , Vanalar, Damlatıcılar Vs..

Ürünler için web sitemizi ziyaret ediniz.

Türkiye genelinde bayilikler verilecektir.

Amatörce , Yardım isteyen arkadaşlar [email protected] adresine arazilerini basitçe tarif etsinler (En, Boy, eğim ? - Su kaynağı Hakk. Bilgi - Bitki ?gibi )
    En kısa sürede dönüş yapalım.Yardımcı Olalım

Mgf Plast Damla Sulama Sistemleri - Damla Sulama Boruları , Damlatıcılar , Sera Klipsi

Cevap: Ücretsiz Damla Sulama & Peyzaj Sulama Projelendirme !

Sultaniye üzüm için dönüm hesabı verebilirmisiniz _?

Comment

Merhaba Efendim ;

Damla Sulama'da dönüm başı maliyeti Ortalama 300Tl - 800Tl arasında değişmektedir. Bu fiyat farklılığının 3 ana sebebi ise ,

1- Sistemdeki kullanılan malzemenin kalitesi (Garanti ve kullanım süresi)

2 - Full veya Yarı Otomasyon istenip istenmemesi

3 - Sistemimize Filtre , hidrosiklon ve gübreleme tankı gibi extra malzemelerin eklenmesi.

Siz Sadece Malzeme Olarak soruyorsanız ve en ekonomiğini, manuel çalışan sistemi almak istiyorsanız , Ortalama Hesaplamanız gereken bedel dönüm başı 300 Tl.dir. Tekrar sölemeliyimki sulama şekli arazi koşulları vb etkenler mutlaka fiyatlarda farklılık yaratacaktır. En Sağlıklı Fiyat dilerseniz arazinizin bize basitçe çizimini ve yukarıdaki kriterleri inceleyerek bize istediğin sistemi mail atınız, gidecek malzeme listesini ve fiyatlarını size ücretsiz olarak bildirelim. Sadece bahçesel.com üyelerine ücretsiz hizmet vermekteyiz.

Mail: [email protected]
      Tel: 0232 237 09 96

UYGULAMA ÖRNEKLERİMİZ İÇİN : WWW.MGFPLAST.COM

UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

SAYGILAR.

Comment

Merhaba Mgfplast
        Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Benim sorum aslında çok yalın bir soru oldu ve siz gayet güzel genel bir sekilde acıklamıssınız.
        Malumunuz Devlet gecen yıl teşvikler sunarak Damla Sulama Projelerini bankalar ve kooperatifler vasıtasıyla 0 faizle yaptırabilme olanağı sundu.Bir çok vatandaş gibi bizde bunlardan faydanlanmaya çalıştık.Takdir edersinizki damlasulama pek yaygın değildi gecen yıla gelesiye ve çiftçilerde cok yabancıydı bu tekniğe.Devletin bu desteğinden sonra bir çok yeni firmada bu pastadan pay kapmak için sektöre girdi (sizi tenzih ederek söylüyorum ).Bilende bilmeyende çeşitli fiyatlar verdi.Genelde halk arasında hasıl olan ucuza meyil huyumuzdan dolayı yedikleri yahnilerde yavan oldu.
        Bizim buradada 400 dönümlük alan bir firmaya verilerek yaptırıldı.Dönümü 400TLden .Elime geçen proforma faturada Dalgıç pompa ve fiyatı dikkatimi çekti .Beni şaşırtan benim damlama için kullandıgım su belediye sondajından;pompa falanda değiştiği yok.Yapılan işte her kalemi alt alta yazdıgımızda 400TL maliyet çıkıyor ama pompayla beraber.Sizce bu tür kalem olayları sektörünüzde neden yapılıyor;bu faturanın gecerliliği varmıdır ?sonucunda bana zararı neler olabilir (maddi sıkıntısı zaten bariz ortada )kaliteli bir firma oldugunuz için size sormak istedim umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.

Comment

Tekrar Merhaba ;

Devletimizin çiftçimize sağladığı desteği ne yazıkki bir çok bayii yanlış şekılde kendisine çarkı çevirerek değerlendirme yoluna gidiyor. Olan Yine çiftçimize oluyor. Bu konuda devletimizin en büyük suçu , sistem sonrası kontrolu tamamen bu işten anlamayan personellere bırakmaktır. Bahsetmiş olduğunuz olayda pompa veya diğer malzemelerin markalarına seri no.larına kadar bakılması gerekli. Ne yazıkki ön sıralara iyi markalar konuluyor, arka sıralara nasılsa denetçiler ayakkabıları çamur olmaması için yürümüyor bile, en kötü malzemeler arkalara konuluyor . Benım tavsiyem herzaman ülkemizde en az 3 kişiden teklif almak, 2.si kalite belgesi sorgulamak ve firma garantisi almak, sonuncusu 5 yıl kredilendirme yerine peşin parayla iddaa ediyorumki yarı fiyatına mal edersiniz. O parayıda bankadan normal kredi çekseniz her türlü daha az para ödemiş olursunuz. Özetle damlama borusu 80 liraysa peşin, bayiiler kredilendirme yaparken baka üzerinden 140 lira yazıyorlar. Bunu yapmayan belki %10 dürüst bayii var ülkemizde. Biz tamamen üreticiyiz ve vermiş olduğumuz malzemenin satış fiyatına karışamıyoruz ve kontrol edemiyoruz ne yazıkki..

Umarım açıklayabılmısımdır ,içimdekileri..

Saygılar İyi akşamlar .

MERT FİLİZ

Comment

İlginiz için teşekkür ederim Mert Bey.
            Gayet samimi bir açıklama oldu benim için.Bende daha projeyi işleme koydurmadım,yapılan işlem sahteciliğe giriyor .Bunun yerine dediğiniz gibi peşin ödeme yoluna gidicem ama malesef bu tür evraklarla bir çok vatandaşın işlemi olduğunu duyuyoruz.Devlet kredilerini bazılarını daha çok zengin etmek için kullandırıldığı aşikar bu memlekette.Umarım üreticiler bu yazışmamızdan kendine pay çıkarabilir bu tür işlerde daha dikkatli olabilir.

İş hayatınızda başarılar .

Comment

Malzeme listeniz belli olduğunda mutlaka tarafımızdan da fiyat alınız. Kolay gelsin ..

Comment

Working...
              X