fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kombu çayının sihirli gücü

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• kombu çayının sihirli gücü

kombu çayı uzak doğuluların her evde kullandıkları dogal içecektir.her sabah aç karnına 1su bardağı içilirse bağırsağı temizler bagırsaktaki kötü bakterileri yok eder.kabızlık problemlerini giderir.
    Baş ağrısını ve sinizüziti yok eder.astımı astım bronşiti tedavi eder. Tıkalı damarı açar kanı sulandırır.
    Kalp atış ritmini düzenler.kanı temizler.şeker hastalığını sabitleyerek yok eder.yüksek tansıyonu düşürür.gözde katarak var ise kataraktı yok eder.kolay kolay hasta olmazsınız.bu yazdıklarım benim aklıma hemen gelenler daha onlarcası var.hatırlayamadığım ailem ilen yaklaşık 20 yıldır kullanıyoruz.en hızlı etkisini gösterdiği hastalık mide rahatsızlığı 1su bardağı içilsin 5 dakika içersinde etkisini gösteriyor.

Cevap: kombu çayının sihirli gücü

hergün 1bardak kombu çayı.şeker hastalığını tedavi ettiğini biliyormusunuz.ayrıca tansiyon,baş ağrısı astımbronşiti iyileştirdiğini sayısız hastalığı?

Comment

çok alakasız olucak belki ama birşey sormak istiyorum ben tesadüfen kombu çayı hakkında araştırma yaparken kombu çayının bitkilere gübre olarak verilebileceğini okumuştum fakat nerde okuduğumu bir türlü bulamıyorum acaba bununla ilgili bilgisi olan yada deneyimi olan birileri varsa ve benimle paylaşırsa çok sevineceğim şimdiden teşekkürler

Comment

Sadece kombu çayı değil biyolojik içeriği olan ve insan sağlığına zarar vermeyen her türlü biyolojik içerik toprakta gübre olarak kullanılabilir. Mesela şarap, yoğurt, sirke, turşu vs. Kısaca fermente olma özelliğine sahip her içerik toğrakta gübre özelliğine sahiptir ancak etki dereceleri farklıdır.

Comment

merhaba icebox20 alta eklediğim yazıdan bahsediyorsunuz.

bensize benim delikanlının yapmış olduğu denemeyi yazayım okumuş olduğu yazılardan etkilenmiş oğlum benim kombu çayından bardağa doldurmuş çiçekten bir parça koparıp camın kenarına koymuş tam 1 ay geçmiş ben tamamen tesadüf olarak gördüm çiçek parçası kombu çayı yani suyunun içersinde ilk koparıldığı gibi duruyor ben çok şaşırmıştım çünkü çay asit halinde vede 1 ay geçmiş öylece duruyor ve bardak zar bağlamış ben 20 yıldır kullanırım çokta faydasını gördüm herkesede tavsiye ederim kesinlikle evlerinde bulundursunlar

Glükuronik Asit
          Benim düşünceme göre, gut, romatizma, artrit, vs. için mantarın iyi etkileri için, içecekte bulunan Glükuronik asitle birleşmesi vasıtasıyla, suda-eriyebilen ve böbreklerde-başa çıkılabilecek hale gelen vücudun birikmiş toksinleri tarafından açıklanabilen ve idrarla atılabilen, söz edilmesi gereken faktörler vardır. Bu birleşme, bir tür biyo-dönüşümdür; bununla, hem endojenik ve hem de vücuda-yabancı maddeler Glükuronik asitle Glükuronoitler veya "çift Glükuronik asit" denilen halinde bağlanır.
          1961 yılında, Tıp Dr. Valentin Köhler, "Medical Practice" adlı dergide, "Glükuronik Asit Kanser-Hastalarına Cesaret Veriyor" başlıklı yazısıyla Glükuronik asidin tedavi amaçlı kullanımı konusunda bir tartışma başlattı. Glükuronik asit, Kombucha-çayındaki mayalanma esansında üretilen ürünlerden birisidir. Dr. Köhler, kanser hastalarını Glükuronik asit ile tedavi etme konusunda cesaret verici sonuçlar elde edildiğini bildirmiştir. Glükuronik asidin oldukça uzun süreli olan etkisi, vücudun kendi savunmalarında ve muhtemelen de İnterferon-üretiminde bir artışa neden olabilmektedir.

Glükuronik asidin vücudu zararlı maddelerden arındırma fonksiyonu, genel durumdaki ve oksitli metabolizmadaki bir iyileşmeyle birlikte gitmektedir.

Dr. Köhler, hasta ağaçların tedavisinde de şaşırtıcı sonuçlar gözlemlemiştir. Ölmekte olan ağaçların sorunlarını çözmek için, çeşitli kuruluşlar bilimsel testler yapıyorlardı. Besleyici maddeleri, eser-elementleri ve ağır metal iyonlarını birleştirerek, bir inşa işlemi başlatıldı veya hızlandırıldı. Glükuronik asidin hem yabancı ve hem de endojenik zehirli maddelerle birleşime grime kapasitesi, bitki hücresi için korumayı etkiler. Sülfür dioksit, nitrikler ve ozonun yanı sıra, asit veya radyoaktif yağmurların içindekiler de dâhil, 200'den fazla maddeler bu şekilde zararsız hale getirilebilir. Dr. Köhler'in araştırmasına göre, Glükuronik asitle ilgili olan kotuma işi bitkinin genetiğini de zararlı bakterilerin oluşumundan korur veya onun oluşumundan sonra, daha ileriki zamanda onun onarılmasına katkı yapar. Dr. Köhler'in incelemelerinden doğan öngörüler, bütün insan hücrelerine aktarılabilir. İnsan metabolizmasındaki oluşma ve ayrışmanın süreçleri, küçük miktarlarda Glükuronik asit eklenerek, optimum bir düzeyde sürdürülür, Kombucha içeceğinin içinde bulunduğu gibi, o, bilimsel verilerle, meslek dışındaki insanlar tarafından halen çok tercih edilmekte olan doğanın bir ürününün birleşimini sunar. İşte, zehirli çevresel maddelerle giderek daha fazla tehdit edilen insanlık için muhtemel bir yardım. Glükuronik asitle, "insan vücudundaki hastalık yapıcı ürünler, son-ürünler halinde ayrıştırılır, azaltılır" ve bu şekilde zararsız hale getirilir. Glükuronik asidin bu zararlı maddeleri arıtıcı fonksiyonu, çok çeşitli hücre fonksiyonlarına fayda sağlar.

Bu, bizi çeşitli şekillerde olumsuz olarak etkileyen zehirli ve çevresel streslere yönelik arttırılmış endojenik kapasite olarak, hasar görmüş vücut hücrelerinin tekrar canlanması olarak ve sağlığımızın onarılması ve pekiştirilmesi olarak ortaya çıkar. Pek çok insan Kombucha'yı mutlaka bir hastalığın tedavisi için kullanmadıklarını ama sağlıklarını destekleyen bir içecek olarak içtiklerini söylediklerinde, biz burada bilimsel öngörülerin ve halkın söylediklerinin birbirleriyle tutarlı olduğunu görüyoruz.

Comment

Bilindiği gibi mucizevi içecek hakkında bilgi almak ve temin etmek için bana ulaşabilirsiniz.
            MAİL : [email protected]

CEP : 05549995601
            CEP 2: 05077300819

Comment

Working...
            X