fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sarı Kantaron

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Sarı Kantaron

merhabalar benim sizden bir ricam olacak 11 yıldır psikolojik tedavi gören 28 yaşında bir kızım var psikoz dediler depresyon dediler en son bipolar bozukluk teşhisi koydular tedavisi halen devam ediyor ben kızımın hastalığığla ilgili internette çeşitli sitelerde araştırmalar yaptım en son tv de bir prgramda bu bitkinin adını duydum sizden ricam ben samsunda oturuyorum bu bitkiyi nerden temin edebilirim lütfen bana yardım edin evladım gözümün önünde çırpınıyor benim de yüreğim dayanmıyor onu böyle görmeye artık iyice şaşırdım ne yapacağımı bu bitkinin çok faydalı olduğu şizofrene bile iyi geldiği söyleniyor allahım kimseyi çaresiz bırakmasın cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum görüşmek umudu ile hoşçakalın

Cevap: Sarı Kantoron

Sayın Üyemiz, Baharatçılarda ve aktarlarda aradınız mı? Bu bulunması o kadar da zor bir bitki değildir.

Comment

Sn Saraç'ın dediği doğru aktarlarda bulabilirsiniz.

Comment

Sarı kantaron hafif şiddette depresyona iyi gelse de, psikiyatrik vakalarda bu tür doğal çözümlerden mucize beklememek lazım. Doktor tavsiyelerine uymak daha mantıklı olacaktır kanımca.

Comment

Rabbim sağlık ve afiyet versin

Comment

kantoron çiçeği çok etkili bir bitki denemenizde fayda war. bütün baharatçılarda da bulunan bir bitki.

Comment

Cevap: Sarı Kantaron

bu günlerde çiçeklisinin en bol olduğu dönem aydın nazilli ocaklı köyünde evimin her tarafı sarı kantoron çiçeği biz zeytin yağı ile karıştırıp kantıron yağı yapıyoruz çay olarak içiyoruz güzel bir ürün panik atak hastalığına iyi geldi çok ilaç kullandım ama ot sanki daha iyi isteyenlere yardımcı olmaya uğraşırız buralarda bol var 23-7-2010 ismail çaybaş 05386204683 selamlar

Comment

Cevap: Sarı Kantaron

Sarı kantaron hafif ve orta şiddette seyreden depresyonlara karşı etkilidir. Fakat ilerlemiş depresyonlarda etkisinin fazla olmadığı bilinmektedir. 5-hidroksi triptamin(5-HTP) kapsüllerini denediniz mi? Hastalığın kökenini bilmiyorum ama muz, ayçekirdeği, süt ürünleri ile ayrıca beslenirseniz de faydalı olacağını düşünüyorum. Zira triptofan aminoasidi, vücudumuzun gerekli yerlerinde, halk arasında mutluluk hormonu olarak bilinen serotonin'e çevirilir. 5-HTP de triptofanın bir türevidir. Ayrıca; şu makaleye de göz atmanızı tavsiye ederim. https://gardensel.com/tr/

Geçmiş olsun.

Comment

Working...
                X