fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KOCA KARI İLAÇLARI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• KOCA KARI İLAÇLARI

sn kardeşimiz Biyolog Mustafa Bey Ana sayfada Koca Karı ilaçları adı başlıklı bir yazı hazırlamış.Öncelikle bu yazısı için teşekkürler.Sıkca kullanılan bir sözümüz var"Denize düşen yılana sarılır" derler.Bu ilaçların büyük bir kısmı asırlardan beri süregelen tecrübe ve birikimin ürünü.Yaşadığım yer ve yöre itibariyle pek çok hadiseye şahit oldum vede bu konuda başımdan epeycede tecrübe geçti.Eskiden hekim azlığındanmı diyelim,yoksa vatandaşın bilgisizliğindenmi? neye yorarsanız yorun ama bunlar bir gerçek vede hala devam ediyor.Yararlarını görende varrr,zararını görende var.size başımdan geçen bir anımı anlatmadan geçmiyeceğim.Bundan yaklaşık 17 yıl önce balimde bir ağrı başladı,Bu ağrılar bacağıma kadar vurdu ve ayak parmaklarımda uyuşma oldu.Beyin cerrahi ve fizik tedavi uzmanlarına gitdim.Rontgen,tomografi derken ilaç,ilaçç... Ağır kaldırma,iş yapma,üşütme ilaç,ilaççç!! adeta bastonluk hale geldim.Derken görevli olarak KAYSERİ'ye gitdiğimde oradaki bir arkadaşım bana derdimi sordu.Şikayetimi anlatdığımda güldü ve şöyle dedi"Ağzını yidiğim ağam o işin golayı varr" ve beni arabısına bindirip bir yere götürdü.Memmet ağa diye bir sınıkcı.Beni dinledikten sonra düz bir yere yatırdı,belim açıp,yapmış olduğu macunu o bölgeye yaydı ve güzelce parmaklarıyla ovdu.Daha sonra o macunmu yoksa başka macunmu belime başka bir terkip sürüp,ince bir tülbentle bağladı.Bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi.Bu süre zarfında çok rahatladım.1'er hafta arayla gelip belime çeşitli macunlarla masaj uyguladı ve çok şükürkü epeyce düzeldim.Daha sonra kendisine bu macunların içinde ne olduğunu sordum ve cevaben ilk macunun içinde bal,Alabalık ve bamya olduğunu söyledi.Kendisine teşekkür edip bu emeğine karşılık borcumu ödemek istedim.Bana tebessüm ederek şunu ifade etdi."Bir çıta bal borcu var.Onuda hastalara kullanacam".dedi.Kendisine 1 çıta bal getirdim ve ısrarla para vermeye kalktım ve benden bir doktor muayene ücretinin yarsını ısrarlarımla aldı.O zamanlar sıkca Kayseri'ye giderdim vede onun yanına sıkça uğrardım.Hastasının yoğunluğundan dolayı çekinerek giderdim.Bu değerli insan tanışmamızdan 2 yıl sonra vefat etdi vede o işi yapanda kalmadı.Şu an belimden sorunum yok gibi öyleki en apır kovanları bile kaldırıyorum.Şimdi varın bu işin yorumunu siz yapın!.Herkese sağlıklı günler dileğimle...
Working...
X