fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Badem yagi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Badem yagi

Sac dökülmesine karsi öz badem yaginin iyi geldigini duymustum. Bu ne kadar dogrudur ve ne kadar faydasi vardir?
    Sac dökülmesine karsi (bayanlarda) herhangi bir bitkisel öneri varmidir?
  • Fidanligi.com

Cevap: Badem yagi

Badem yağı hakkında benim şahsi bilgim yok ama işyerimdeki bir bayan arkadaş bana saç dökülmeleri için aktardan aldığı "Entele" "Şeytan biti" bitkisinin tohumlarından vermişti. Aktarlarda bulunur bir bitkiymiş onlar tarifini biliyorlar. Ama yinede bir aratştırın derim...

Comment

Badem yağı saça faydalıdır. Terkibi ve kullanımı için internette bol miktarda bilgi bulabilirsiniz.
      Ben kısacık aşağıda yazmak istiyorum.

Eğer çok dökülüyorsa bir doktora göstermenizi tavsiye ederim. Saç bakımı için badem yağı kesinlikle kullanılmalı. Saçı besliyor, güçlendiriyor ve parlak bir görünüm veriyor.Badem yağıyla 10 dk masaj yapıp bone takarak 1 saat bekletip yıkanıyor. Aynı uygulamayı Susam yağıyla da yapabilirsiniz.

Bir siteden alıntı:
      badem yağı kullanmanın saçlarına faydası var ama strese dayalı saç dökülmesinin tıbbi olarak bile kesin bir ilacı yok. Tek ilaç stresten kurtulman. Bu şekildeki saç dökülmeleri için doktorlar genellikle psikolog tavsiyesinde bulunuyorlar. Ayrıca saçın dökülen kısımlarına iğne yaparak dökülmeyi engelleyip saçın çıkmasını sağlıyorlar. Tabi eğer stresten kaynaklanıyorsa bu sefer saçın başka kısımlarından dökülmeler olabiliyor. Sen yinede bir doktora görün, saçının dökülmesi demir eksikliğinden veya ırsi olabilir. Bunun için de çeşitli ilaçlar mevcut. Geçmiş olsun http://www.yelizindunyasi.com/badem-...-ve-sac-bakimi

Comment

pazargünü eko tarım fuarına uğrarsanız size detaylı bilgi verirler.Eğer gitmeyi düşünmezseniz kısa bilgi vereyim.Isırgan özlü bitkisel şampuanlar sizin isteğinize cevap verebilir.

Comment

Working...
        X