fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Basur sorununa doğal çözüm

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Basur sorununa doğal çözüm

Basurun cerrahi müdahalesiz tedavisi

Eczacı H. Osman ALTUNTAŞ\İstanbul
    Ben 49 yıllık mesleki tecrübesi olan bir eczacıyım.
    HEMOROİD (BASUR) hastalığının ilaçla tedavisinin olmadığını, mutlaka cerrahi müdahele gerektiğini bildiren gazetelerde sık sık ilanlar görürsünüz.
    Doğrudur. Basur hastalığını tam tedavi edebilen bir ilaç henüz bulunamamıştır. Amerika ve Almanya gibi dev ilaç Endüstrileri, Hindistan Japonya gibi nebati menşeyli ilaç üretenler de maalesef bugüne kadar bir çare bulamamışlardır. Halbuki yapılan yapılan bir istatistiğe göre insanların %35'i bir diğerine göre de %55'i bu dertten muzdariptir.
    Bugün tatbik edilen cerrahi yöntemler:
    1-Fistülü lastikle boğup çürüyen kısmı koparmak.
    2-Bıçakla veya lazerle kesip dikmek.
    3-Lazerle eritmek veya yakarak kotarize etmek.
    Bulunduğu yerin hassasiyeti ve Enfeksiyonlara müsait olması nedeni ile bilhassa hanımlarda problem olmaktadır.
    Halbuki Ecdadımız bunu doğal bir yolla Ağrısız,sızısız kesip biçmeden tedavi etmeyi başarmış. Şahsen ben de bu hastalıktan böyle kurtuldum. Bana yapılan tavsiye patlıcan saplarını kaynatıp içmem şeklindeydi. Kaç tanesi ne kadar suda ne kadar kaynatılıp ne kadar içilecek belli değildi.
    Aşağıda tarif edeceğim kaynatma ve kullanma tariflerine lütfen aynen uyunuz. Kaynama süresinin azlığı-çokluğu,tencere kapağının açılmadan kendi kendine soğuması. Beş gün sürecek tedavinin perhiz ve Antibiyotik ile aynı zamanda yapılması çok mühim. Bunlara aynen uyulduğu taktirde Allah'ın izni ile beşinci günün sonunda ne fistül ne ağrı ne kanama yani BASUR diye bir derdiniz kalmayacak.
    DİKKAT! İhtiyaten hamilelik ve emzirme döneminde tedavi yapmayınız.
    TEDAVİNİN TARİFİ

10 adet patlıcanın (Bostan patlıcanı olmasın) yeşil sap kısmını patlıcandan ayır. Temizce yıka; bir tencerede 10 bardak suyla kaynat. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat.* Alevi iyice kıs, yarım saat * yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat. Kapağı açmadan * kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı renkli suyu buzdolabına koy.
    -Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç.
    -Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç.
    10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek. Bu 5 gün içinde Sirke, Turşu, Domates, Bulgur, Çilek, Acı Biber yasak sonra hepsi serbest. Demir sandelyeye, taşa oturmak bunlara çıplak ayakla basmak ebediyyen yasak.
    Hamilelikten dolayı oluşan veya yakın bir zamanda meydana gelmiş Hemeroidlerde perhizi de aynı zamanda yapmanız şartı ile tedaviniz bu kadardır.
    Eski Hemeroidlerde fistülün içinde muhtemelen iltihap vardır. Bu yüzden vucut onu geri çekemez. Doktorunuza danışarak uygun bir antibiyotik ile bu iltihabı bertaraf etmelisiniz. Böylece patlıcan suyunu, perhizi, antibiyotiği aynı zamanda tatbik etmelisiniz.
    Allah'ın izni ile zahmetsiz, masrafsız, anadan doğmuş gibi bu dertten İnşallah kurtulursunuz . Tek borcunuz sadece hayır dualarınız. Siz de etrafınızdakilere duyurarak onların da kurtulmasına vesile olun. (Her akşam üç adet incir veya kayısı kurusu yiyerek kabızlığı önleyiniz.)
    Şİfa Allah(cc) 'tan...

Yazar, Kaynak: Eczacı H. Osman ALTUNTAŞ\İstanbul

Cevap: Basur sorununa doğal çözüm

iyide beyefendi demir sandalye yasak tas yasak bu nasil bir kesin cozum anlamadim tabiki tip tam anlamaiylan care bulamamistir kesme lazer tedaviside malesef tam sonuc vermemektedior geri geliyor on yil yirmi yil sonra gerisin geriye geliyor bu benim en kotu sorunum bunun icin spesiyeliste gittim tam kanalin uzerinde dedi amelyat yapamayiz enfeksiyonu durduramaya biliriz dedi gerci aci yiyom ama sonbaharda hircinlasiyor ama olsun dunyada olan hersey bir seye hizmet etmektedir vucudumuzdad oyle degilmi ùmadem kein sonuc yok ve allahin izniylende tam tedavi goremiyoz dimi ilaclarda tam ise yaramiyo ne gerek var ki bu tur uygulamaya ben simdi bir ziraat muhendisligi yapabilirmiyim ben sadece bahivanim lutfen doktorlara birakalim onlarin meslegini

Comment

SANDALYE OTURMA AÇISINDAN PARDON CAPSLOK taş sogukta basur azar o yüzden ceviz ye derler bazıları küçük cevizde iyi gelıyomuş yuruyemeyen bı arkadaşım yıyodu kabuklu küçük ceviz

Comment

Bagsurun Caresı Yok Henuz Kesın Cozumu Bulunamadı Amelıyat Dahı Kar Etmıyor Yıllar Sonra Gerı Gelıyor Malesef Yanı Sonuc Su An ıcın Onunla Yasamaya Alısmak Sart Bagsur Her ınsanda Vardır Ama Bazıları Dısarı Cıkar Bazılarındada Sanslaıdırkı Yasamı Boyunca Cıkmaz

Comment

şifalı bitkilere ,inanıyorum.Şuda bir gerçek üşütmek her hastalığın başı,acı biber ve baharat her bünyeye gelmiyor.Doktorlarda acı-ekşi-turşu yenmesini hastalığa göre yasaklıyor.iki çözümde ben önereyim.Orta anadoluda yaygın bir bitkidir adı:Çoban çökerten,kaynadıp suyu içilirse iyi gelir 2. bitki ise kırksiğil veya kırksinil bu bitkide sulak alnlarda yetişen ve aktarlarda olan bir bitkdir lapa yapıp o bölgeye tampon yapılıp ayrıca yeşil yaprakları taze olarak yenirse iyi geliyor.yalnız fazla yenmesi halinde peklik yapar.bu yukarıda bahsettiğim bitkiler ayrıca şifalı bitkiler sınıfına girer ve kitaplarda geçer.aktarlardada bulunur.Tabai günümüzdeki ilaçların büyük bir kısmı bitkilerden oluşuyor.Denemede yarar görüyorum.Tabi Tıbba inancım sonsuz,denize düşen yılana sarılır derler.Rabbim dert verip derman aratmasın.Tüm site arkadaşlarıma sağlıklı bir ömür diliyor.hastalarada şifalar.

Comment

Sn Kardeşim 200 YTL az bir para değil,günümüzde adamlar bu paraya 15 gün çalışan adamlar var.alternatif tıbba inanırım ama,günümüzde kimseye güven kalmadı.Siz diyorsunuzki iyi ederim.sıfatınız,tahsiliniz,işiniz,bilginiz ne? öyle heradam siteye girip ben şu hastalığı tedavi ederim deyip,işi ticarete dökerse bu işin sonu nereye varır.Tabi siz iyi niyetli olabilirsiniz.Tenzih ederim;ama bu memleketde neler oluyor üç kuruş için.Memleketde iyi ederim deyipde vatandaşı sakat edenler,sağlığını hiçe sayanlar.Sitedeki arkadaşlar nazikce size yapmanız gerekeni ifade etmişler.Bu işi onlarla gerekirse yüz yüze görüşüp,örnekleşerek halletmenizi öneririm.Eğer bu iş doğruysa emeğinizin karşılığını almak hakkınız,üstelik böyle bir derda deva olduğunuz için rabbim ecrini verecektir.

Comment

vermiş olduğunuz bilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz Allah razı olsun inşallah bizde faydasını görürüz yalnız bu bostan patlıcanını anlamadık nasıl patlıcan olacak bosatan patlıcanı olup olmadığı nasıl biliniyor şimdiden teşekkürler

Comment

Kan dolaşımınızda bir problem olup oladıgını kontrol ettirin. Kan dolasiminda olan duzensizlikler ve kanın yoğunluğunun artmasi hemodoid problemlerine neden olmaktadır. kanı sulandırıcı etkisi olan ilaclar (aspirin gibi) veya dogal bitkiler (Reishi mantarı cayı gibi)belli bir sure kullanilinca problem ortadan kalkmakta veya azalmaktadir. Bir de bu yontemi deneyin.

Comment

cankurtaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Basurun cerrahi müdahalesiz tedavisi

Eczacı H. Osman ALTUNTAŞ\İstanbul
                  Ben 49 yıllık mesleki tecrübesi olan bir eczacıyım.
                  HEMOROİD (BASUR) hastalığının ilaçla tedavisinin olmadığını, mutlaka cerrahi müdahele gerektiğini bildiren gazetelerde sık sık ilanlar görürsünüz.
                  Doğrudur. Basur hastalığını tam tedavi edebilen bir ilaç henüz bulunamamıştır. Amerika ve Almanya gibi dev ilaç Endüstrileri, Hindistan Japonya gibi nebati menşeyli ilaç üretenler de maalesef bugüne kadar bir çare bulamamışlardır. Halbuki yapılan yapılan bir istatistiğe göre insanların %35'i bir diğerine göre de %55'i bu dertten muzdariptir.
                  Bugün tatbik edilen cerrahi yöntemler:
                  1-Fistülü lastikle boğup çürüyen kısmı koparmak.
                  2-Bıçakla veya lazerle kesip dikmek.
                  3-Lazerle eritmek veya yakarak kotarize etmek.
                  Bulunduğu yerin hassasiyeti ve Enfeksiyonlara müsait olması nedeni ile bilhassa hanımlarda problem olmaktadır.
                  Halbuki Ecdadımız bunu doğal bir yolla Ağrısız,sızısız kesip biçmeden tedavi etmeyi başarmış. Şahsen ben de bu hastalıktan böyle kurtuldum. Bana yapılan tavsiye patlıcan saplarını kaynatıp içmem şeklindeydi. Kaç tanesi ne kadar suda ne kadar kaynatılıp ne kadar içilecek belli değildi.
                  Aşağıda tarif edeceğim kaynatma ve kullanma tariflerine lütfen aynen uyunuz. Kaynama süresinin azlığı-çokluğu,tencere kapağının açılmadan kendi kendine soğuması. Beş gün sürecek tedavinin perhiz ve Antibiyotik ile aynı zamanda yapılması çok mühim. Bunlara aynen uyulduğu taktirde Allah'ın izni ile beşinci günün sonunda ne fistül ne ağrı ne kanama yani BASUR diye bir derdiniz kalmayacak.
                  DİKKAT! İhtiyaten hamilelik ve emzirme döneminde tedavi yapmayınız.
                  TEDAVİNİN TARİFİ

10 adet patlıcanın (Bostan patlıcanı olmasın) yeşil sap kısmını patlıcandan ayır. Temizce yıka; bir tencerede 10 bardak suyla kaynat. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat.* Alevi iyice kıs, yarım saat * yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat. Kapağı açmadan * kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı renkli suyu buzdolabına koy.
                  -Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç.
                  -Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç.
                  10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek. Bu 5 gün içinde Sirke, Turşu, Domates, Bulgur, Çilek, Acı Biber yasak sonra hepsi serbest. Demir sandelyeye, taşa oturmak bunlara çıplak ayakla basmak ebediyyen yasak.
                  Hamilelikten dolayı oluşan veya yakın bir zamanda meydana gelmiş Hemeroidlerde perhizi de aynı zamanda yapmanız şartı ile tedaviniz bu kadardır.
                  Eski Hemeroidlerde fistülün içinde muhtemelen iltihap vardır. Bu yüzden vucut onu geri çekemez. Doktorunuza danışarak uygun bir antibiyotik ile bu iltihabı bertaraf etmelisiniz. Böylece patlıcan suyunu, perhizi, antibiyotiği aynı zamanda tatbik etmelisiniz.
                  Allah'ın izni ile zahmetsiz, masrafsız, anadan doğmuş gibi bu dertten İnşallah kurtulursunuz . Tek borcunuz sadece hayır dualarınız. Siz de etrafınızdakilere duyurarak onların da kurtulmasına vesile olun. (Her akşam üç adet incir veya kayısı kurusu yiyerek kabızlığı önleyiniz.)
                  Şİfa Allah(cc) 'tan...

Yazar, Kaynak: Eczacı H. Osman ALTUNTAŞ\İstanbul

Comment

sayın cankurtaran verdiğiniz bilgi için teşekkürler.benim anlıyamadığim patlicanların saplarınımı yoksa kendilerinimi haşlıyacağiz.

Comment

tarife uygun patlıcan sapı suyu iyi bir çözümdür denenmiştir. Hemde bedava. bir kaç kez rahatlıkla deneyebilirsiniz. cok pratiktir. henüz üzerinden uzun yıllar geçmedi ama "tecrübe ile bissabit" misali denenmiştir. tartışmanın anlamı yok 10 adet patlıcan 5 ytl yi geçmez sağlığımız için denemeye deymezmi? şimdiden allah şifalar versin. Bir not: Mutlaka tarife uyulmalı.

Comment

ben bu patlıcanlı tarifi bir kez uyguladım. 2 ay kadar tüm şikayetlerim kesildi. Ancak şimdi yine başladı. Anlayamadım. Acaba tarifi tekrar uygulasam olur mu? bir zarar vermez mi?

Comment

Tamamen doğal oıan bir şeyin ne zararı olabilirki? Denemekte fayda var.

Comment

Kombu Çayının Faydaları
                            * Ömrü uzatır.
                            * Tüm salgı bezlerini ve hormon savunmasını uyarır.
                            * Vücutta sağlıklı bir pH dengesi sağlar.
                            * Vücuttaki atık madde ve zehirli maddelerin suda çözülebilir hale gelerek atılmasını sağlar
                            * Kan dolaşımını hızlandırır.
                            * Metabolizmayı uyarır.
                            * Kalp atış ritmini düzenler.
                            * Kanı temizler.
                            * Sinir sistemini düzenler.
                            * Yüksek tansiyonu düşürür, huzursuzluğu yatıştırır.
                            * Sindirim sisteminin daha rahat çalışmasını sağlar ve mide düzensizliklerini giderir.
                            * Astımı tedavi eder, astım krizlerini giderir.
                            * Kan şekeri seviyesini sabitleyerek, şeker hastalığını tedavi eder.
                            * Alerjileri hafifletir ve zamanla giderir.
                            * Sertleşmiş karaciğeri yumuşatır ve yeniler.
                            * Böbrek faliyetlerini geliştirir.
                            * Kanseri önler ve tedavi eder.
                            * Antioksidant nedeniyle oluşan radyasyona karşı koruyup serbest radikallerle savaşır.
                            * Hücre duvarının yeniden oluşumunu sağlar.
                            * Doku sertleşmesini (multiple scloris; MS) tedavi eder.
                            * Damar sertliğini (arterioscloresis) tedavi eder.
                            * Elastikiyet sağlar ve gevşek eklemleri kuvvetlendirir.
                            * Mafsal iltihabı (arthritis) ve romatizmaya iyi gelir.
                            * Gut hastalığına iyi gelir.
                            * Böbrekteki ve idrardaki kumu döker, safra kesesi taşlarını düşürür.
                            * Vücuttaki ürik asit ve kolesterolü suda erir hale getirerek vücuttan atılmasına yardımcı olur.
                            * Peklik (kabızlık) problemini giderir.
                            * Hemoroidi tedavi eder.
                            * Yorgunluk bitkinlik ve sinirliliği giderir.
                            * Herpes virüsünün soğuk algınlığı ağrılarını ve uçuk oluşturmasını engeller.
                            * Siğil ve Dysplastik lekeleri yok eder.
                            * Anjine çare olur.
                            * Epstein-Barr virüsüne dayanan kronik yorgunluk hissini tedavi eder, öpüşme hastalığı (mononucleosis) iltihaplanmasını iyileştirir

* Kan sayımını normalize eder.
                            * Akciğerlerdeki bronşiti, öksürük ve balgamı gideririr.
                            * Bademcikleri tedavi eder (sirkeleşmiş çay, gargara şeklinde kullanılabilir).
                            * Kan damarlarını genişleterek ve kardiak kasını uyararak kalp problemlerini giderir.
                            * Adale ağrılarını giderir.
                            * Baş ağrılarını yok eder.
                            * Uykusuzluğu giderir.
                            * Mikrobik ishali durdurur.
                            * Koliti tedavi eder.
                            * Koruyucu bağırsak mikroplarını sağlayan sağlıklı bakteriler ve kolon oluşturur.
                            * Saç uzamasına yardım eder, kelliği engeller, gri saçın rengini koyulaştırır.
                            * Görüşü kuvvetlendirir.
                            * Korneada oluşan formasyonları ve kataraktı giderir.
                            * Vücut ağırlığını düzenler, yağları yok eder.
                            * Susuzluğu giderir ve egzersiz sırasındaki performansı artırır.
                            * Mantar türü enfeksiyonlara (candida gibi) karşı savaşır.
                            * Kapsamındaki antivirütik ve antibiyotik özellikler sayesinde iltihabi durumları yok eder.
                            * Cinsel potansiyeli canlandırır.
                            * Menapoz rahatsızlıklarını düzene sokar.
                            * Deri üzerindeki yaraları tedavi eder.
                            * Ciltteki kırışıklıkları, çilleri ve kahverengi lekeleri yok eder.
                            bilgi için hasan ali 05335693141

Comment

Kardeşim Basur olduysan hiçbirşey fayda etmez! Bunların hepsi hikaye, para tuzağı. Basur olduysan tez elden ameliyat olacaksın başka çaresi yok. Yeni lazerli ameliyat teknikleri mükemmel. Ağrısız, acısız ve dikişsiz..

Comment

Working...
                              X