fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kombu çayı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• kombu çayı

kombu çayı deyip geçmeyin hergün aç karnına içilen 1 bardak kombu çayı vücudunuzu ölü hücrelerden arındırır barsak fonksuyonlarını düzenler sağlıklı hücre oluştırur baş ağrısını sinüziti yok eder tansiyonu düzenler şeker hastalığında kullandığınız sürece çok faydasını görürsünüz romatizma astım bronşit gözde katarakt cinsel güç kanser hastalığı diş ağrısı soğuk algınlığı vs vs faydalı etkisi var 30 senedir kullanırız ailem ile beraber yan etkisine raslamadık kulla]nıp da yan etkisini gören varsa lütfen yazsın sağlıklı günler HASAN ALİ ZURNACI:05335693141
  • Fidanligi.com

Cevap: kombu çayı

Kombu nedir nasıl bir bitkidir ve nereden bulunur. İl defa sizden duydum biaz açıklayabilirmisiniz?

Comment

kombu kültürü mö den 2000 yıl öncede dünyada var olan fakat nerden geldiği bilinmeyen kültür kavanozda çay ile beslenen hücre siz onun suyunu tüketiyorsunuz. daha detaylı bilgi için 05335693141 den arayabilirsiniz hasan ali zurnacı.

Comment

Ölümsüzlük Iksiri ( Kombu Cayi Mantarı ) Hakkında biLgi aLmak , Soru ve görüşLeriniz için ;

Irtibat TeL : 05549995601
        Tel 2 : 05070799640
        Last edited by kombucayi; 24.10.14, 19:10.

Comment

Uzun süredir kullandığıma rağmen ben , kızım ve tanıdıklarım , verdiklerim bir yan etkisine rastlamadık. Kombu cayı ve mantarını verdiğim dostlarımla sürekli irtibat içindeyim . Söke tarafında yaşayan bir dostumun kanser hastalığını yendiği ve dışarıda vakit geçirdiğini aynı mevkide oturan komşularından öğrendim. Ve bu beni gerçekten çok sevindirdi. Ağrıları , Şeker hastalığını , Kanseri , Kabızlığı , ishali , gözde hastalıklarını , tansiyonu , ms hastalığını vs vs vs diğer hastalıkları tedavi eden bu mucizeye sırtınızı dönmeyin.!

Ikı şeyin elden gitmeden değerini takdir etmek zordur ; SağLık , gençLik.. [ Hz. Ali ]

Comment

Kombu Çayı mantarını temin etmek isteyenler bana bu numaradan ulaşabilirsiniz ; Gsm : 05549995601 & 05070799640 Sağlıkla Kalın .

Comment

Working...
            X