fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MANYETİK KARTLAR

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• MANYETİK KARTLAR

Çağımızın gereği olarak hepimiz manyetik kart kullanmaktayız.Kimimiz banka kartı olarak,kimimiz işyeri kimliği vs.teknoloji ile birlikte nimetler insanoğlu'nun yaşam kalitesi artmıştır.Ancak;Her nimetin bir külfeti olduğu yadsınmamalıdır.Geçenlerde internetde okudum,vücudunun sağ tarafını kullanan insanların,sol tarafını kullananlara göre daha fazla yaşadığı gözlendiği belirtilmekte.Diğer yandan pek çok islami kaynaklarda da bu konuda hakim görüşler mevcut.Bugün olarak giyim kuşam olarak,modern batı tarzı giyinmekteyiz.Bununda bana göre bazı sakıncaları bulunmakta.Bunların sakıncalarını burada izah etmeye kalkarsak iş uzar gider.Bugün giydiğimiz gömlek ve ceketlerin iç cepleri genellikle sol taraftadır.Dolayısıyla kullandığımız cüzdan,cep telefonu ve diğer malzemeleri mecburen sol tarafa koymak zorunda kalıyoruz.Başımdan geçen defalarca hastanelere gitmek zorunda kaldığım ve sol döş ağrısı,sol sırt ağrısı olarak defalarca nükseden şikayetlerim,bir kardeşimizin bana olayı anlatmasıyla geçti.Şimdi sizlere tavsiyem bu tür kart,cüzdan ve telefonların genellikle sağ tarafda taşınması;Özellikle cep telefonlarının bel'den aşağıda taşınması.Gömlek ceplerinin sağ tarafa dikilmesi yada çift cepli gömleklerin tercih edilmesi.Hepinize sağlıklı bir yaşam dileğimle.
  • Fidanligi.com

Cevap: MANYETİK KARTLAR

Evet sayın tabiatçı;sizinde söylediğiniz gibi teknolojinin getirdiği imkanlar maalesef bazı külfetleri de intac edebiliyor.
    Teşekkür ederiz.

Comment

Working...
    X