fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MİDE RAHATSIZLIĞI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• MİDE RAHATSIZLIĞI

sevgili hocam bir sorunile rahatsız ediyorum sizi cvp yazarsanız sevinirimm benim annemin midesinde yara var bir de kalın bağırsaktan rahatsızz ilaç kullanıyor ama fayda etmiyorr bize nasıl bi tedevi öneriyorsunuz ve ya hangi ilacı kullansınn
    bir de kemiklerinde sürekli sızı var kalkıp otorur ken zorlanıyorr ben mehmet aslan cvp yazarsanız sevinirm

Cevap: MİDE RAHATSIZLIĞI

Sn mehmetaslan:Öncelikle geçmiş olsun.Evvelen gelişmiş,iyi bir hastanede uzman bir doktor tavsiye ederek söze başlıyalım.Mide rahatsızlığı çeken kişinin psikolojik olarak rahat olması gerekir.rahat,sakin ve kafasına fazlaca bir şey takmayacak ve bu tür ortamlarda bulunacak ve bunlar kendisine telkin edilecek.Kendisine meşguliyet bulacak. Bağ,bahçe işleri,çiçek yetiştirme,halı dokuma,kazak örme vs.En mühimi:gaz yapıcı ve asidik yiyeceklerden uzak duracak ve en başta ayak ve karın bölgelerini üşütmeyecek.Tabi bu yazdıklarımın büyük kısmını doktor söylecektir.Kişinin dini inancı kendini bağlar fakat;bizim acizane önerimiz,kişinin kendini ibadete vermesi,abdestli gezmesi,abdest alırken mesh kullanması,af buyurunuz taharetlerde ılık yada sıcak su kallanması önerilir.Ayrıca;iyi pişmiş orjinal süt içerisine;terkibi:1 bardak suya,1 tatlı kaşığı süzme balla gece saat 11'den sonra iyi gelecektir.temenni bizden,şifa Yüce Mevladan.Acil şifalar dileğimizle...

Comment

msj ıma karşılık verdiğiniz için çok tşk ederimmmmm

Comment

kudret narı denilen meyveden hazırlanan macunun iyi geldiğini duydum. internetden bilgilerini bulabilirsiniz .Solusyonun bir yıl bekledikten sonra kullanılması uygun görülüyor bende hazırladım ama henüz kullanmadım .Araştırın derim .Çünkü gerçekten fayda gördüğünü söyleyen insanlar var çevremde.GEÇMİŞ OLSUN.

Comment

Working...
        X