Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MÝDE RAHATSIZLIĞI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• MÝDE RAHATSIZLIĞI

sevgili hocam bir sorunile rahatsýz ediyorum sizi cvp yazarsanýz sevinirimm benim annemin midesinde yara var bir de kalýn baðýrsaktan rahatsýzz ilaç kullanýyor ama fayda etmiyorr bize nasýl bi tedevi öneriyorsunuz ve ya hangi ilacý kullansýnn
    bir de kemiklerinde sürekli sýzý var kalkýp otorur ken zorlanýyorr ben mehmet aslan cvp yazarsanýz sevinirm
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: MÝDE RAHATSIZLIÐI

Sn mehmetaslan:Öncelikle geçmiþ olsun.Evvelen geliþmiþ,iyi bir hastanede uzman bir doktor tavsiye ederek söze baþlýyalým.Mide rahatsýzlýðý çeken kiþinin psikolojik olarak rahat olmasý gerekir.rahat,sakin ve kafasýna fazlaca bir þey takmayacak ve bu tür ortamlarda bulunacak ve bunlar kendisine telkin edilecek.Kendisine meþguliyet bulacak. Bað,bahçe iþleri,çiçek yetiþtirme,halý dokuma,kazak örme vs.En mühimi:gaz yapýcý ve asidik yiyeceklerden uzak duracak ve en baþta ayak ve karýn bölgelerini üþütmeyecek.Tabi bu yazdýklarýmýn büyük kýsmýný doktor söylecektir.Kiþinin dini inancý kendini baðlar fakat;bizim acizane önerimiz,kiþinin kendini ibadete vermesi,abdestli gezmesi,abdest alýrken mesh kullanmasý,af buyurunuz taharetlerde ýlýk yada sýcak su kallanmasý önerilir.Ayrýca;iyi piþmiþ orjinal süt içerisine;terkibi:1 bardak suya,1 tatlý kaþýðý süzme balla gece saat 11'den sonra iyi gelecektir.temenni bizden,þifa Yüce Mevladan.Acil þifalar dileðimizle...

Comment

msj ýma karþýlýk verdiðiniz için çok tþk ederimmmmm

Comment

kudret narý denilen meyveden hazýrlanan macunun iyi geldiðini duydum. internetden bilgilerini bulabilirsiniz .Solusyonun bir yýl bekledikten sonra kullanýlmasý uygun görülüyor bende hazýrladým ama henüz kullanmadým .Araþtýrýn derim .Çünkü gerçekten fayda gördüðünü söyleyen insanlar var çevremde.GEÇMÝÞ OLSUN.

Comment

Working...
        X