fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TARLA SEZONU MALESEF KAPATTIM....:(

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• TARLA SEZONU MALESEF KAPATTIM....:(

Arkadan Otomobil Çarptı
    16-07-2011 tarihinde Orhaneli yolunda trafik kazası geçirdim motosikletim ile normal yolda giderken beni sollayan bir araç yoldan dışarı sağ tarafa doğru kırarak zor duruma girdim düşmedim ama zor toparladım sol ayak ters döndü aracı süren vatandaş kaçtı .ilk anda bir anlamadım fakat akşama ayak şişti.Orhaneli devlet hastanesinde çekilen filmde tarak kemiklerinde kırık var Şu an ayak alçıda .

YUKARIDA GEÇİRDİĞİM TRAFİK KAZASI SONUCU BAHÇE İŞİ BU SEZON KAPANMIŞTIR.......

NOT:Araç plakasını alamadım...

• Fidanligi.com

Cevap: TARLA SEZONU MALESEF KAPATTIM....

Geçmiş olsun Yalcın Bey.

Buna da şükür Allah daha kötüsünden korumuş diyerek bu ay sadaka ayı olduğu için sadaka vermeyi ihmal etmeyelim. Tekrar geçmiş olsun dileklerim le Allah şifalar versin.

Comment

geçmişi olsun sayın burbay, Allah beterinden korumuş.
      bu yıl mazeretinizi kabul ettik ama seneye yine sizi tarlara ve bahçede görmek isteriz.
      saygılar

Comment

mavikartal5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        geçmişi olsun sayın burbay, Allah beterinden korumuş.
        bu yıl mazeretinizi kabul ettik ama seneye yine sizi tarlara ve bahçede görmek isteriz.
        saygılar

Teşekkürler Mavikartal5........

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Geçmiş olsun Yalcın Bey.

Buna da şükür Allah daha kötüsünden korumuş diyerek bu ay sadaka ayı olduğu için sadaka vermeyi ihmal etmeyelim. Tekrar geçmiş olsun dileklerim le Allah şifalar versin.

Teşekkürler sevgili ubeyd.......

NOT: Sevgili ( Eşkiya ) Balböceğine selamlar Görürseniz eğer.....

Comment

abi eşkiya bunda tam eşkiya oldu bende rahatsızım kafa dumanlı onla uğraşıyom siteye bile giremiyom rahatsızım biraz sana çok geçmiş olsun ayak kırığının ne önemi var allah kafayı kırdırmasın çok zor istersen hastalıkları deyiştirelim seve seve deyişirim yan gel yat ben yatamıyom bile yattımmı öteki dünya ile uraşıyom gözümü yumdummu dünyam kötü oluyo falan neyse sana çok geçmiş olsun sana bunu yapanı öteki dünyada hallederiz abi hiç korkma bu aralar sitedekilerin başı baya belada herkez hasta birde yerdoğan abi vardı yılmaz erdoğan oda hakkın rahmetine kovuştu bizim uşaklı idi ben tanıyodum beyin kanaması geçirmiş allah rahmet eylesin.

Comment

Allah rahmet etsin. Bu arada herkese geçmiş olsun.

Comment

sayın balböceği, unutmayın "yaşayan her canlı ölümü tadacaktır." bizler de ölümsüz değiliz ve vakti zamanımız geldiğinde ölümle karşılaşacağız. bu kadar çok tedirgin olmanın bir anlamı yok. ölenlere Allah Rahmet eylesin, geride kalanların başı sağolsun.

yaşam devam ediyor, elimizden geldiğinde yaşamımızı doldurmaya çalışmamız gerekir.

saygılar

Comment

kartal kardeş hepimiz ölcez mölcezde zamanlısı zamansızı var bize çok yakın olanı uzak olanı var sevdiklerimizin sevmediklerimizin ölümü var kişiye göre yakınlık derecesine göre sevgi oranına göre insanı etkileyişi deyişir ölüm böle bişi kolay deyil allah herkezin yardımcısı olsun allahın selameti her zaman üzerimizde olsun

Comment

ya bu burbal abide siteye 2 ayda bir giriyo birde leptopu var ta kurban bayramında anca girer bişi yazıyo cevap gelcek diye 2 ay konturol ediyom ne yazmış diye

Comment

Geçmiş olsun yeni sezonda daha dikkatli olmalısınız

Comment

Working...
                      X