fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bakla biti

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich bakla biti

baklalara saran bakla biti (ismini tam olarak bilmiyorum) denen siyah böcekler için hangi ilacı nasıl kullanmalıyım acaba?

bu arada sizde sitenin arama bölümü çalışıyormu acaba?ben deniyorum arama yapacağım zaman ilgili bölüm açılıyor fakat arayacağım kelimeyi yazdıktan sonra boş bir pencere çıkıyor.arama ile ilgili konular çıkmıyor.benim tarayıcıdamı bir sorun var diye bu arada merak ettim.

Cevap: bakla biti

sayın xpress

Tarım ilaçlarının satışı reçeteye bağlı olduğundan bundan sonra Tarım il yada ilçe müdürlüklerine başvurup recete yazdırıp yazılan ilacı kullanmalısınız. Biz ne desek boş.

Arama sisteminde temadan kaynaklı geçici bir sorun var. Gelişmiş arama yaparsanız sorun yok. Yani, Arama linkine tıkladığınız zaman en üstte forumda ara bölümünde arama kutusuna arayacağınız kelimeyi yazmak yerine hemen o kutunun altındaki gelişmiş arama linkine tıklarsanız açılan sayfada arama yapabilirsiniz.

Daha kolay bir yolu: https://gardensel.com/tr/ linkini tıklayıp arama yapınız.
    Yada hızlı arama sistemini kullanın.

Comment

bilgilendirmeniz için teşekkürler sn. selsaraç.bahçeme az bir miktar (100-150 kök kadar)bakla ekmiştim onun içinde reçete yazdırma işiyle falan uğraşmaya değmez herhalde.elimde geçen yıldan kalma bir miktar AYDIN DDVP 550 EC İnsektisit vardı.bunu denesen acaba bir sorun olurmu?

Comment

xpress Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bilgilendirmeniz için teşekkürler sn. selsaraç.bahçeme az bir miktar (100-150 kök kadar)bakla ekmiştim onun içinde reçete yazdırma işiyle falan uğraşmaya değmez herhalde.elimde geçen yıldan kalma bir miktar AYDIN DDVP 550 EC İnsektisit vardı.bunu denesen acaba bir sorun olurmu?
        ilacı denedim sonuç mükemmel.

Comment

Working...
        X