fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bag uyuzu elma içi kurdu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• bag uyuzu elma içi kurdu

Selamlar,
    Bana çok acil bağ uyuzu ve elma içi kurdu hakkında bilgiler ve özellikle resimler lazım yardımcı olabilirmisiniz.
    BUnlara ulaşabileceğim bi site adresi olan varmıııı???

Cevap: bag uyuzu elma içi kurdu

Merhaba buurjuu, bu ne telaş? bahcesel hakkında bilginiz varmı? lütfen kendinizi Tanışma Bölümü (Bahcesel'e yeni gelenler! önce buraya uğramanızı tavsiye ederiz) - BAHCESELFORUMSEL başlığı altında tanıtırmısınız. Bu bilgi size ne için lazım?

bu sayfayı inceleyin: "elma iç kurdu" - Google Search

"bağ uyuzu" - Google Search

Comment

haklısınız biraz aceleci davrandım ama bukadar kısa sürede cvp geleceğini düşünmemiştim. tşkler
      çok acil bi ödev hazırlamam gerekiyor. Bu iki bitki zararlısı hakkında slayt gösterisi hazırlamam lazım. Bende hasat yayıncılığın bitkisel üretimde zararlı böcekler (Zir. Yük. Müh. Hikmet KAYGISIZ) adlı kitabı var ama bana resim ve biraz daha ayrıntılı bi bilgi lazım! lütfen yardım edermisiniz.

Comment

Benim elimde de malesef aynı kaynak var. Daha detaylı bilgiyi Tarım Bakanlığının teknik talimatlarından veya böceklerin latince isimlerini araştırmakla yabancı sitelerden bulabilirsiniz. Daha sonra sunumunuzu ve elde ettiğiniz bilgileri eklerseniz memnun oluruz. Hem bilgileriniz internette herzaman önce sizin için daha sonra da tüm meslektaşlar için faydalı olur. Bahcesel çünkü bir günlük değil, yıllar boyunca bizimle olması için düşünüldü...

Comment

İlginiz için çok teşekkürler sanırım :: Gelibolu Tarım İlçe Müdürlüğü :: adresinden gerekenleri buldum. Elimde bazı bitki anlatımları var nasıl ekleyebilirim. Size yardımcı olmak isterim.
          Bide sitenizde eleman ve iş arayanlara yönelik bi çalışmanız varmı acaba? Yoksa olmasını şiddetle tavsiye ederim.

Comment

buurjuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bide sitenizde eleman ve iş arayanlara yönelik bi çalışmanız varmı acaba? Yoksa olmasını şiddetle tavsiye ederim.
            Tabiki var. www.ilansel.com alan adını aldık. Tarım ve Bahçe alanında ciddi bir ilan sistemine ihtiyaç var. Bu konuda bu günlerde çalışıyorum. Mayıs ayından önce bitirmeyi hedefliyorum.

bizim sloganımız, herkes aradığını bahceselden bulacak diye başlar. Farklı yerlerde bu sloganı sitemizde görürsünüz. Tüm meslektaşları ve sektör çalışanlarını bahceselde birleştirme amacındayız.

Bilgi eklemek için forumsel i inceleyiniz. son derece kolay bir yapımız vardır.

Comment

merhaba benim sorum çok farklı bu konudan,aydınlatırsanız çok memnun olurum.evimde çekmecenin içinde bulunan elma kurusu vardı ama anladığım kadarıyla epey zaman önce kurtlanmış.evin değişik yerlerinde gördükten sonra farkedebildim. attık tabi ama hala değişik yerlerde hala o kurttan görüyorum.açık kahverenginde ve 1,5-2cm uzunluğunda.bunlardan tamamen kurtulmak için ne yapmalıyım.lütfen bilginizi benimle paylaşın.cevabınızı beklemekteyim.

Comment

elma içi kurdu hakında bilgi verirseniz sevinirim

Comment

bağda entegre sistem hakında bilgi verebilirmisiidenniz herşey için teşekürler şimdiden

Comment

Working...
                  X