İki çocuğum üniversite öğrencisi,birisi ANKARA'da,diğeri KONYA'da.malum günümüz de hayat şartları zor.bu memleketde çok şükür hayırsever iş adamları da mevcut.Bu hayırsever iş adamlarından birisi,benim çocuklardan birine har ay banka hesap no'suna 200 TL burs veriyor.Bu ay çocuk bankaya vardığında hesabından 29 Tl kesildiğini görmüş ve durumu bana anlatdı.Bende bu bursu veren işadamının muhasebecisiyle görüştüm.Oda parayı tam yatırdığını söyledi bunun üzerine bankaya gitdim ve konuyu araştırdım.Banka yetkilileri her ay banka hesabı olanlardan 4,5TL paranın hesap işlem ücreti adı altında kesildiğini,bu kesintinin yeni çıktığını belirtdiler.daha sonra bir başka banka şubesinde çalışan bir arkadaşıma iletdim.Oda bu durumun kendi bankalarında da olduğunu,bazı bankalırın bu parayı almadığını,bazılarının ise kendi insiyatiflerine göre aldıklarını belirtdiler.Bizim bankaya borcumuz yok ve kesilen parada resen.Konuyu internetde araştırdım ve bazı kişilerin konuyu tüketici dernekleriylexkonuyu yargıya taşıdıkları vede kazandıklarını öğrendim.yasal Olarak yapabileceklerimiz nelerdir? teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İŞLEM ÜCRETİ
Collapse
X
-
Cevap: İŞLEM ÜCRETİ
Hemşerim soygun üzerine kurulan bu bankacılık sistemi ile uğraşmak çok zor. Onlar şimdi sana der ki " Kardeşim evet öyle bir mahkeme kararı var ama herkesi bağlamıyor sende git mahkemeye kazan almayalım sendende" derler. Yani Çukura düşen beş kuruşu çıkarmak için 25 kuruş harcayan adamın işine döner işin.
-
Cevap: İŞLEM ÜCRETİ
Şimdi ben yapı olarak haksızlığa kolay kolay boyun eğen adam değilim. Hz.Hüseyin'in mayası bende mevcut. Daha önce hatırlarsanız telekomla da böyle bir iş başıma gelmişti. Çok şükür onları hizaya getirdim sıra bankalarda. Ahaaa!! fazla geçmez 1-1,5 ay sonra ben bu parayı onlardan çatır çatır alırım. Öyle üç kağıda beş köfte yok!!! Neticeden de sizi haberdar edeceğim. Sağlıcakla kalınız.
Comment

Comment