merhabalar değerli büyüklerim.yukarda bahsi geçen konuya benzer bi konu ile karşı karışıyayım.2009 yılında 13 dönüm bi tarla aldım.aldığım tarlayı bahçe yapmak niyeti ile aldım.ve şuan imarını yaptırıp dikeceğim.imardan kastım kepce ile tarlayı 100 cm derinliğinde kazdıracam.ama gel gelelimki tarlamın içinde 5 adet telefon direği var.yani bu şekilde imar yapmam olanaksız.kepce girdimi mutlaka bi şelilde istemeden de olsa zarar verir.haklı durumdan haksız duruma geçmemek için sizlere bu konuyu açtım.nasıl bir yol izlemem lazım.telekoma dilekce ile bildirdim ve sonra telekomda yetkili birinin yanına giderek durumumu anlattım.direklerden geçen kablo 2 çeşitmiş.biri çok pahalı biride çok ucuzmuş.eğer çok pahalı olandansa hiç bişey yapamayacaklarını belirttiler.ama yok ucuz olandansa da kaldrıcabileceklerini söylüyorlar.alternatif olarak başka götürebilecekleri yerler var.gel gelelim olduki pahalı olan kablodan çıktı kaldırmayacaklarımı.onlar kar ı biraz daha çok etsin parayı biraz daha çok kazansın diye ben dişimle tırnağımla metresine bile dünya para verdiğim tarlamı istediğim gibi imar ettiremeyecekmiyim.değerli büyüklerimden acil olarak yardım bekliyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tarlamdan geçen telefon direkleri
Collapse