fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nematodu nasıl yenerız

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich nematodu nasıl yenerız

size bi soru sorcam bana yardım ederseniz sevinirim..
    nemotot benım seradan cıkmıyoo...her ilaçı,gübreyi denedim...
    ama olmuyo..lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyooo.şimdiden teşekkur ederim

Cevap: nematodu nasıl yenerız

Seranızda toprak dezenfeksiyonu veya solarizasyon gibi bir uygulama yapıyormusunuz acaba?

Comment

efendim şimdi sezon sonu ince naylon cekiyom
      ama ilaç veya gübre vermedim

Comment

panzehir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        efendim şimdi sezon sonu ince naylon cekiyom
        ama ilaç veya gübre vermedim
        Yardımcı olmaya çalışalım.Nerde üretim yapıyorsunuz ne üretiyorsunuz.

Comment

domatesçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Yardımcı olmaya çalışalım.Nerde üretim yapıyorsunuz ne üretiyorsunuz.
          Antalya da Serik bölgesinde üretim yapıyorum ve domates yetiştiriyorum cinside Newton şuanda 3.dölde...yaprakların alt kısımlarında sararma ve buruşma olluyo.
          yeniden sacağını nasıl attırabiliriz
          teşekkur ederimm
          saygılarımla....

Comment

panzehir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Antalya da Serik bölgesinde üretim yapıyorum ve domates yetiştiriyorum cinside Newton şuanda 3.dölde...yaprakların alt kısımlarında sararma ve buruşma olluyo.
            yeniden sacağını nasıl attırabiliriz
            teşekkur ederimm
            saygılarımla....
            Saygı bizden.

Domatesleriniz nematodla bulaşıkmı.Bitkinizin yakın çekim fotoğrafını buraya koysaydınız daha fazla yardımcı olabilirdik.

Seranızda şu an bitki olduğu için nematodla mücadele konusunda kalıcı bir uygulama yapmanız söz konusu değil.Mecburen pansuman tedbir uygulayacaksınız.Geçmiş yıllarda uygulayıp sonuç aldığımız nemasit isimlerini ve uygulama şeklini dilerseniz size özelden yazabilirim.Burada yazmak ürünün reklamını yapmak olur galiba.

Fakat tüm bunların üzerinde benim bu sene salatalıkta yaptığım uygulamadan size söz edeyim.Bu forumda rastladınızmı bilmem B5A isimli müthiş bir katölizer ürün var.Bi araştırın isterseniz.uyguladığınızda 15-20 gün içinde domateslerinizdeki farkı göreceksiniz.

Salatalıkta dikimle birlikte B5A uyguladım,hiç bir nemasit uygulamadım.Şu an seralarımızda güzlük dikim olmasına rağmen hala salatalık toplamaktayız.

Comment

domatesçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Saygı bizden.

Domatesleriniz nematodla bulaşıkmı.Bitkinizin yakın çekim fotoğrafını buraya koysaydınız daha fazla yardımcı olabilirdik.

Seranızda şu an bitki olduğu için nematodla mücadele konusunda kalıcı bir uygulama yapmanız söz konusu değil.Mecburen pansuman tedbir uygulayacaksınız.Geçmiş yıllarda uygulayıp sonuç aldığımız nemasit isimlerini ve uygulama şeklini dilerseniz size özelden yazabilirim.Burada yazmak ürünün reklamını yapmak olur galiba.

Fakat tüm bunların üzerinde benim bu sene salatalıkta yaptığım uygulamadan size söz edeyim.Bu forumda rastladınızmı bilmem B5A isimli müthiş bir katölizer ürün var.Bi araştırın isterseniz.uyguladığınızda 15-20 gün içinde domateslerinizdeki farkı göreceksiniz.

Salatalıkta dikimle birlikte B5A uyguladım,hiç bir nemasit uygulamadım.Şu an seralarımızda güzlük dikim olmasına rağmen hala salatalık toplamaktayız.
              efendim bende de var salatalık bilmem biliyomusunuz cinsi silor sizinle nasıl temesa gecebilirim msn adresimi vereyim mi beyfendi...
              [email protected]

Comment

tamam ekliyorum

Comment

Working...
                X