fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HÜMİKA

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich HÜMİKA

Bir Güber bayiinde gördüğüm siyah renkde,yuvarlak ve parlak renkteki gübrenin ne olduğunu sordum.Bana " HÜMİKA abisi" dediler.İçeriğini sorduğumda terkibinin " Hümik asit,Fülvik asit ve Amino asit'den müteşekkil "olduğunu beyan etdiler.bu terkibin doğruluk oranı nedir?karışım hangi oranlarda gerçekleşir?,Çözülme süresi ne kadardır?.Şimdiden teşekkürler.

Cevap: HÜMİKA

Sayın Tabiatçı gördüğünüz siyah renkte, yuvarlak ve parlak gübreyi bu şekilde değerlendiremeyiz. Ayrıntılı bilgi vermelisiniz. Örneğin pH, organik madde, hümik fülvik asit, amino asit gibi analiz değerlerini verirseniz size daha net cevap verebiliriz.
    Amino asitli hümik+fülvik asitli leonarditimizin parçalanıp toprağa karışma süresi sulanırsa 25-30 içinde oluyor. Yine de değerlere bakmak lazım.

Comment

bahsedilen ürüne benzer ,hümiking ticari ismiyle ürün ithal ettik,bu ürün %80 ORGANİK MADDE,%50 HÜMİK ASİT,%10 HÜMİK ASİT,%16 AZOT ,1.7 POTASYUM İÇERİYOR PH DA 2.1-3 GİBİ

Comment

vıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bahsedilen ürüne benzer ,hümiking ticari ismiyle ürün ithal ettik,bu ürün %80 ORGANİK MADDE,%50 HÜMİK ASİT,%10 HÜMİK ASİT,%16 AZOT ,1.7 POTASYUM İÇERİYOR PH DA 2.1-3 GİBİ
        % 50 hümik asit, % 10 hümik asit yazılmışi Zannedersen % 10 fülvik asit olmalıydı. Bununla ilgili yorum yapabilirim. % 80 organik madde çok güzel. % 16 azot, % 1.7 potasyum bana organik değilmiş gibi geldi. pH değeride 2.1-3 düşük gibi gözüküyor.

Comment

Working...
        X