Cevap: Kış Budamalarının riski nedir?
Budama konusunda en geniş içeriği sahip olan bahcesel bilgi hazinesini incelemenizi tavsiye ederim. Linkini veriyorum. Daha birçok konuda bilgi hazinesi hizmetinizdedir. Bahceselforumsel de henüz bilgiler tam değildir çünkü bahceselforumsel paylaşım için düzenlendi. Kütüphane olarak birçok bilgi "bilgi hazinesindedir."
Budama konusunda en geniş içeriği sahip olan bahcesel bilgi hazinesini incelemenizi tavsiye ederim. Linkini veriyorum. Daha birçok konuda bilgi hazinesi hizmetinizdedir. Bahceselforumsel de henüz bilgiler tam değildir çünkü bahceselforumsel paylaşım için düzenlendi. Kütüphane olarak birçok bilgi "bilgi hazinesindedir."

) meyve ağaçları genel olarak uç gözlerdenbaşlayarak çiçek açarlar. bu sebebten ilkbahar geç donlarının etkili olduğu geçiş bölgelerinde erken budama yapmak mahsulü dona vurdurmaya sebeb olur. bu yüzden bu bölgelerde üreticiler budama işini geçe bırakırlar, hiç olmazsa uç alma ya yapmazalar yadda sürgünü uzunca bırakırlar.. erken yapılan buadama ağacı erken uyanmaya sevk edip yine don sebebiyle ürün kaybı olacağını söydleyenler de vardır. ancak ben erken budamanın ağaçlarda erken çiçeklenmeye neden olduğunu tecrube etmedim.
Comment