fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bal, süzme ,makinası,

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich Bal, süzme ,makinası,

Bal süzme makinası almayı düşünüyorum.Kovan sayım az çoğaltacağım.Bal süzme makinası konusunda aşağıdaki sorularımı kullanan ve bilen arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
    1-Radyal kanatlı mı yoksa karşılıklı kanatlı makina mı daha kullanışlıdır?
    2-Gövde ve kanatları 304 krom/nikel olan orta büyüklükte manuel bir makinayı temin edebileceğim güvenilir bir yer neresidir ?

Cevap: Bal, süzme ,makinası,

Sn KILIÇ:Öncelikle hoş geldiniz.Ülkemizde pek çok tipde bal süzme makinası bulunmaktadır.Elektiriklisinden tutun,3'lü,4'lü,8 li...alacağınız makina paslanmaz krom nikel olacak ve başta ayak ve diğer aksamları portatif olması mutlaka gerekir.4 elekli bir makina çok iş görür.Dediğim gibi,taban ayakları dahil,dişli aksamı,elekleri portatif olmalı yani sökülüp takılır olmalıdır.Gerekli hallerde bir taksi bagajına konup taşınmalıdır.Diğer bir hususda varile takılan musluğun eğim özelliğidir.Bazı makina üreticeleri bal musluğunu az üste kaynatmakta,buda eğim özelliğinden dolayı makinada bal kalmaktadır.Diğer yandan,dişli aksamındaki armut dişlinin;paslanmaz ve özel çelikten yapılmış dişli olmasına ve oynar yerlerinin yağlanması için gresörlüklerinin takılmış olmasına dikkat edilmesini tavsiye ediyorum.Kolay gelsin,Bereketli olsun.

Comment

Sayın tabiatcı kardeşimize candan yürekten teşekkür ediyorum.Enternetde o kadar çok imalatçı ve satıcı varki hangisinin sizin belirttiğinin vasıfta makina sattığına inanmak çok zor.Bunun için ben bizzat kullanan arkadaşların fikirlerini almayı uygun buldum.Sizin sıraladığınız özelliklere ben de katılıyorum.Piyasada pilastik musluklu,plastik mekanizmalı makinalar da mevcut ben bunları sağlıklı ve uzun ömürlü görmüyorum.Radyal(yıldız) kanatlı makinadan söz etmediğinize göre onu herhalde tavsiye etmiyorsunuz?Sizin önerdiğiniz sözünü ettiğiniz özelliklere haiz makinayı hangi güvenilir firmadan temin edebilirim.BÜTÜN BAHÇESEL FORUMA GÖNÜL VERENLERE SEVGİLER VE SAYGILARIMLA HAYIRLI ÇALIŞMALAR DİLİYORUM.

Comment

Sn murat KILIÇ:Buradan firma beyan etmemiz etik olmaz.size acizane tavsiyem;sitedeki bilgilerinizden ÇORUM ilinden siteye katıldığınızı görmekteyiz.Bu itibarla,Ya iliniz yada ANKARA'da bu konuda iştigal eden firmalardan biriyle yüz,yüze irtibat kurarak ve teknik özelliklerini görerek daha doğru olacaktır.sağlıcakla kalınız.

Comment

Working...
        X