Duyuru

Collapse
No announcement yet.

propolis

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• prefix_1_title_rich propolis

sayin tabiatci.ben sitenize yeni kayit oldum.boyle yararli bir site actiginiz icin size çook tesekkür ederim.ben sarikamis'ta aricilik yapiyorum.simdiye kadar sadece organik bal aliyordum.bu yil propolis te aldim.fakat onu sivi hale ve toz haline getiremiyorum.ôlçüleriyle birlikte yardimci olursaniz,ve tarif ederseniz cok sevinirim.simdiden tesekkur ederim.
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: propolis

deðerli kardeþim mesajýnýzý tabiatcý hocamýza hitaben yazmýþsýnýz.hocamýz fýrsat bulduðunda elbette size daha hacimli cevap verecektir.rahatsýz da olsam boþ oturup yatmayý sevmediðim için fýsat bulmuþken sitemizi dolaþýrken mesajýný gördüm .haddimiz olmýyarak acizanefikrimizi beyan etmek istedimiropolisi þayet piropolis ýzgarasýnda toplamýþsanýz ýzgara ile buz dolabýnda dondurun dolaptan cýkarýn bekletmeden hemen öðütünüz .propolis ayrýca alkolde de çözünür alkolünü uçurduðunuzda kaýn tabanýnda tabaka halinde toplanýr en kolayý dondurma metodu saygýlarýmla...

Comment

Cevap: propolis

Efendim...soruyu soran kardeþimiz bana telefonla ulaþtý.Kendisine teredüt etdiði konularda belgi verdik.Gelelim propolis meselesine...propolis taze olarak alýndýðýnda daha faydalýdýr.Alkol ne kadar uçurursanýz,uçurun propoliste kalýntý býrakýr vede sakýncalar doðurur.Propolisin tüketim alanlarý ülkemizde ve insanýmýzca yeterince bilinmediðinden,arýcýlar tarafýndan üretimi yok denecek kadar azdýr.Öte yandan;bu sitede Arýcýlýk konusunda epeyce bölüm oluþturmaya çalýþtým vede bu yüzden sarýkamýþlý kardeþimizin bu yazýlarý okuyarak yazdýðý yadýrganmamalý.Bilgi ve becerisi olan her üyeninin katkýsýný bekliyoruz ve kendilerine þimdiden teþekkürler.

Comment

Working...
      X