fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

polen

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich polen

ben 15-20 yildir sarikamis'ta aricilik yapiyorum.organik bal üretiyorum,tamamiyle saf bal,oyleki arilara bahar ayinda bile kendisini toplamasi icin herhangi birsey vermiyorum.tek basima aricilik yapiyorum.bunun icin polen,propolis,ari sütü vs.gibi seylerleugrasamiyordum.bu yil propolis aldim.onümüzdeki yil polen almayi düsünüyorum.fakat bal miktarinda düsüs olurmu yada dezavantajlari varmi-yokmu bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.tesekkürler.

Cevap: polen

Bu konuda sitemiz yazarlarından Sayın Osman Seçilmiş Bey'in makalelerini takip edebilirsiniz.

BAHCESEL BAHCE PEYZAJ TARIM ORMAN CEVRE - ANA SAYFA

Bol kazançlar.

Comment

Cevap: polen

Sn Biyolog kardeşim evvelen size teşekkürler.Gelelim soruya:Evvele Polen alımı usulünce yapılırsa Arı kolonisine zararı değil, fayda bile sağlar ve bal üretimi artar. polen pazarı her zaman vardır ve ekonomik getirisi olur.Ancak;Polen tuzağını yada düzeneğini kuvvetli arı kolonilerinde ve polenin yoğun olduğu ; ihtiyaç tesbitinin yapılması, iyi teşhis edilmesi, mutlaka gerekir vede bu bilgi ve beceri gerektirir.Diğer yandan arı sütü elde etmek içinde, üretim fikrinize ve durumuna göre bazı kuvvetli kolonizi ayırt etmeniz gerekirki; buda bal üretiminde düşüş olabilir.Bu arada arı sütü üretiminin kafkas ırkı arılarla yapılması tarafımca uygun değildir.şayet pazarlama şansınız varsa, arı sütü baldan daha fazla getirisi olan bir üründür.Daha fazla ve ayrıntılı bilgi için bana cepten uılaşma imkanınız vardır.Kolay gelsin,başarı dileğimle..

Comment

Working...
      X