fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayvancılık"Süt yetiştiriliciği"SORU

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Hayvancılık"Süt yetiştiriliciği"SORU

Konu ile ilgili bir cevap bulaçağım konusunda emin olarak Sizlerle paylaşmak istedim.

Ben Orta Karadeniz bölgesinde Büyükbaş Hayvan yetiştirmeye çok elverişli bir bölgede Tarımın bitmiş olduğu bu dönemlerde bölgenin yeniden ekonomik anlamda canlanması, istihtamın sağlanması için
    Bir proje hazırladım ve bir şekilde hayata geçirmek istiyorum,
    Bildiğiniz gibi bu belli bazı kaynakların sahip olunması ile olur ve teşvik için yapmam gerekenler nelerdir bilmiyorum,tabi konuya hakim sizlerden fikir alış verişinde bulunmak için Mail adresime posta göndere bilmeniz için [email protected] buluşmak üzere şimdiden teşekkür ederim

Cevap: Hayvancılık"Süt yetiştiriliciği"SORU

Sizin anladığınız şekilde hayvancılık ve süt üretiçiliği için bir destek ve kredi yok.Eğer ciddi manada bir proje hazırladı iseniz onun dört yolu var.
    1- Projen karşılıgı bankaya ipotek gösterebileceğin bir mal varlığı gösterirsin krediyi alırsın.
    2- Projeyi alırsın bulundugun il veya ilçe Vali veya Kaymakama götürür anlatır ve ikna edersin valiliğin ve Kaymakamlığın Tarımsal projeleri desteklemek için ayrılan ödenek ve bütceleri var oradan yararlanırsın
    3- Tarım Bakanlğığının AR-GE destekleyiçi projelere verdiği destek var .Eğer anlatabilir ve bir yolunu bulur ikna edesen oradanda finasman alabilirsin.
    4- Her hanği bir Tarımsal kooperatife veya üretiçi birliklerine üye olur
    ve orada projenizi kabul ettirebilirseniz yardım alabilirsiniz
    Bu saydıklarımın zorluklarını ve nerede ise mümkün olmayacağını anlatsam epey sürer. Çünkü bu saydıklarımın çogu özellikle Vali ve kaymakamlara inandırman mümkün değil. Tarımcı olmayana Tarımı anlatmak Damdan düşmeyene damdan düşenin halini anlatmak gibi bir şey

Comment

Çok dertli yazmışsınız sayın ubeyd. Bu kadar karamsarlık bize göre değil...

Comment

Bundan daha anlaşılır ve güzel bir anlatım şekli olmazdı sanırsam teşekkürler.

Comment

slm.ben yazın sığırcılık konusunda eğitim almak istiyorum.sığır bakımı,süt ve süt ürünleri hakkında,besicilik hakkında eğitim almak istiyorum.elinizde kaynak varsa da bana yollarsanız çok sevinirim.teşekkürler...

Comment

Working...
          X