fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

talaş

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich talaş

Bir dostum hızar talaşını ağaçlara verdiğini anlatdı.Hızarda biçilen ve 0 talaş olarak nitelendirilen,talaşın bitki beslemesine fayadaları nelerdir.Bu talaşda bitkiye yarayacak hangi maddeler vardır.teşekkürler.

Cevap: talaş

Besin değeri farklı olabilir talaşşı alınan ağaça göre.Ancak toprağın hava ve su tutma kapasitesini artırdıgından dolayı faydalı olur.

Comment

Üstat teşekkürler,genellikle kavak talaşı.

Comment

Malç özelliği nedeniyle toprak yüzeyini nemli tutar, otlanmayı engeller. Tek dezavantajı çürümeye geçtiğinde topraktaki azotu kullanır bu nedenle fazla kullanımında mutlaka toğrağa çürümeye destek için azotlu gübre takviyesi yapmalıdır.

Comment

sağol muhterem kardeşim ; Makbule geçti.Demekki çüremeye geçince azotlu gübre şart.Vatandaşda bol ahır gübresi mevcut,Yanmış tavuk ve sığır hangisini tavsiye edelim.Talaşla birlikte.

Comment

merhaba ben bodur elma yetiştirmek istiyorum ama fidan haline ben getirmek istiyorum bunun hakkında bilgi vverebilirseniz sevinirim birde fiyatlarla ilgili bir bilgide verebilirseniz çok makbule geçer

Comment

Sayın muhiku, fidancılık ile ilgili bilgileri sitemizde detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Siz meyve fidanı üretmek istiyorsunuz. Bunun için uygun anaç ve kalemleri bulmalısınız. Ancak eğer bu işi sürekli yapmayacaksanız hazır fidan temin etmenizi tavsiye ederim.

Comment

Working...
              X