fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Staj

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich Staj

Merhabalara Gece Boyunca siteyi İnceledım ama burada Staj ıcın bılgı fırma ısımlerı bulamadım eğer varsa fırma ısımlerı veya fırmalara stajer alamak ısteyen bana ısımlerını verebılırmısınız ve başvuru nasıl yapcagımı

Ben : Ziraat Teknıkerlıgın ılk sınfındayım.Cıcek uzerıne olmasın arkdaslar lutfen ben Sebze uzerıne yonelmek ıstıyorum ona göre staj yapıp bılgılenmek ıstıyorum

istediğim iller kocaeli adapazarı düzce ve bolu buralarada fırmalar var mı ıstedıgım ? yardımcı olursanız sevnırım.az suremız kaldı staj başvuralarına

Cevap: Staj

mrbalar,,ben akdeniz üniversitesinde tarımsal pazarlama bölümü son sınıfındayım..ve antalyada staj yapabileceğim bi firma arıyorum,herhangi bir pazarlama departmanı olan tarımsal şirketler staj için geçerlidir..bana yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden tesekkürler...!

Comment

Merhaba Volkan bey .Sebze ve meyve pazarlam için Antalya-Kumluc da Kumluca İş adamları Derneği Başkanı İbrahim beyi bul. Size Kumluca.Sebze Hali pazarlama bölümünde staj yapma ayarlayabilir.Çok güzel bir yer .İyi bir deneyim elde edebilirsiniz.Bizimde selamlarımızı iletin yardımcı olurlar.

Comment

İlgilendiğiniz için çok tesekkür ederim hocam.fakat benim antalya merkezde bir yer bulmam gerekiyor çünkü yaz okuluna gitme ihtimalim de var,o yüzden de kumluca ya gitmem cok zor olur maddi ve zaman açısından...antalya merkezde bi yeri tavsiye edebilirseniz sevinirm.tekrar ilgilendiğiniz için cok tesekkür ederim..

Comment

istanbul üniversitesi orman fakültesi orman mühendisliği 3.ncü sınıf öğrencisiyim istanbul(avrupa) sınırları içerisinde özel bir peysaj firmasında staj yapmak istiyorum fakat staj yapabilceğim yeri bulmakta zorluk çekiyorum eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden ilgileniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim...

Comment

Working...
          X