fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nar fidesi seçimi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich nar fidesi seçimi

selam arkadaşlar

izmirde 6 dönüm alanda nar bahçesi yapmayı istiyorum nar fidanı kaliteli iyi cinsi nereden alabilirim hicaz narı olurmu kaç m de dikersem bana en faydalı olur sulama problemim yok yer tavuk çiftliğine yakın yer hazırlarken gübre ile toprağı ıslah etsem faydası olurmu
    teşekkür ederim

Cevap: nar fidesi seçimi

Hicaz narı üzerinde durunuz.
    Tavuk gübresi kullanırken bilinçli kullanmalısınız. Forum sayfalarımızda bu bilgileri bulabilirsiniz.

Comment

hocam ilginize sonsuz teşekkürler bende zıraat muhendısıyım bir meslekdaş olarak bilginizi rica ediyorum sorunsuz uygun fiyatlı fidanı nereden bulabilirim alara tarımda video seyrettim 3 lü fidan dikimi gördüm bu konuda ne düşüyorsunuz.mayıs ayı gibi bahçeyi kurmayı düşünüyorum ne kadar bilgi sahibi olursam o kadar iyi olacağını düşünüyorum.saygılarımla

Comment

Merhaba;
        300 yaşına kadar dünyada nar ağacına raslanmaktadır.Tarafımdan tesbit edilen Mersin-Silifke ilçesinin Keben köyü mezrasında 160 yıllık nar ağacı mevcuttur.Nar Yetiştiriciliğinde en önemli kısmı güvenilir fidan dikmektir.Hicaz Narı, sanayi ,sofralık ve 8-10 yıllık ağaçta, 100 kg/Ağaç verim rakamlara kadar çıkabillen bir nar çeşididir.BATEM (Batı Akdeniz Araştırma Enistitüsü) tarafından çoğaltılarak Avrupada tanıtımı yapan Hicaz Narı dikilmesi gerektiği kanaatindeyim.
        Fidan yetiştiriciliği yapan kuruluşların orjini BATEM olan çeliklerden dikimi yapdırdaki bahçelerden aldıkları, çelikten üretilen fidanları, dikmek gerekir.Yıllardan bu güne kadar arazilrde yaptığım gözlem ve incelemelerde, çiftlik işlerinin rahat yapılabildiği genişlik, 5x 2.5 m. ekim şeklidir. Daha geniş bilgi için tel:0530-6091559 [email protected] Yusuf ÇALIŞKAN TEMAS KURABİLİRSİNİZ.İyi günler.

Comment

Working...
        X