fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

100yıllık dogal domates tohumu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich 100yıllık dogal domates tohumu

şu an bende dogal,çok eski domates tohumu var,yani genetik olarak hiç bir müdahale ye maruz kalmamış tohumlar,ancak çimlendirmesi,ekimi ve bakımı nasıl yapılır?zirai tohumdan farkı nedır?bilmiyorum.tohumu heba etmekten korkuyorum.bahçem var 2009 da ektım ama zirai tohum.bu yıl için çok zor da olsa dogal tohum edindim.ama nasıl olacak bir bilgim yok.bilen uzman lardan yardım bekliyorum.....

Cevap: 100yıllık dogal domates tohumu

Peki geçen senenin topragina organik gubremi yoksa diger gubrelerdenmi aktardin?

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Peki geçen senenin topragina organik gubremi yoksa diger gubrelerdenmi aktardin?
      geçen sene nın topragına dogal gübre aktarıldı ve toprak sürüldü beklemede şu an.bahar da tekrar sürülcek.ekime hazırlanacak toprak la ilgilenen
      biri var ama kendımız ekecegız

Comment

Normal bir serada once tohumlari ciçlendir derim.Uygun zaman geldigindede fideleri dikersin.Dometeslerin genel bakimi aynidir kuçuk farkliliklar olsada genelleme ayni olmasi gerek.Yinede ziraatci arkadaslardan daha genis bilgi alabilirsin.

Comment

Sitede tohum çimlendirmeyle ilgili arama yaparsaniz bir çok bilgiye ulasirsiniz.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Normal bir serada once tohumlari ciçlendir derim.Uygun zaman geldigindede fideleri dikersin.Dometeslerin genel bakimi aynidir kuçuk farkliliklar olsada genelleme ayni olmasi gerek.Yinede ziraatci arkadaslardan daha genis bilgi alabilirsin.
            bizim burada fideler mayis 10 a kadar topraga aktariliyor .cimlenme ne kadar zamanda fide kivamini aliyor?ben ne zaman sera yapayim?

Comment

Sera derken amaç sicaklik sabitlenmesinden kaynaklidir.Yani hem gun yuzu gormeleri hemde soguk yememeleri için tohumlarin sera diyorum.Ancak baska bir imkaniniz var ise serayada gerek yoktur.Cimlendirme bolumlerini arayiniz .Mutlaka sorulariniza cevap olacak konulara ulasirsiniz.

Comment

Working...
              X