fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yabani ot ilacı etkilerinden korunma.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich yabani ot ilacı etkilerinden korunma.

[email protected]önce teşekkür ediyorum..sorunum şu..yaklaşık bir ay önce kaysı ağaçlarımda gördüğüm yaprak delen haşerası için ilaç verdim..lakin bir hafta sonra farkettimki ilaç bidonunda yarım teneke yabani ot ilacı kalıntısı unutulmuş.üstüne yeni ilaçları döküp bilmeden ilaçlama yaptım...ağaçların yarıdan fazlası yaprağını döktü korumaya başladı buradaki ziraatçılar demir-karaboya ve besleyici asitlerden vermemi tavsiye ettiler iki defa köktenbunu uyguladım..ayrıca üre yada amonyak verdim...ama nafile şu anda 150 ağaç kurudu 100 kadarının da bir yarısı kurudu...ne tavsiye edersiniz. teşekkürler.

Cevap: yabani ot ilacı etkilerinden korunma.

Size Bmr Tarım | B5A Sıvı Organik Gübre adresinden iyice inceleyip karar vermeniz kaydıyla B5A sıvı organik gübreyi tavsiye ederim. Tavsiye edilenden daha yoğun oranda verirseniz kurtulacak tüm bitkileri kurtarır.

Comment

Cevap: yabani ot ilacı etkilerinden korunma.

Sayın Halit Taner
      Yapraktan sıvı hümik asit toprağınıza leonardit uygulaması yapabilirsiniz. Leonardin içindeki Hümik ve Fülvik asitler attığınız ot ilaçını çözerek toprağınızın düzelmesini sağlayacaktır. Yeşil gövdeli zeytin ağaçının gövdesine ot ilaçı atmışlar leonardit ve bol sulamayla problemi çözdük. Ağaçları kurtarsanız dahi bu sene bir hasar yaşayacaksınız. İnşallah probleminizi çözersiniz. Geçmiş olsun

Comment

Working...
      X