fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahçe Peyzajı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich Bahçe Peyzajı

Arkadaşlar;
    İzmir-Güzelbahçe'de bir daire satın aldım. 5 katlı apartmanın bahçesi yaklaşık 1000 m2 çim dikilmiş. Çimlerde pek ilginç Mart 16 sı hala sapsarı. Bahçe duvarı boyunca mazı çamı dikilmiş. Bu bahçeye çiçek, limon, vb dikimler yapmak istiyorum. Peyzaj'dan hiç anlamam. Yardımcı olurmusunuz.
    Saygılarımla.

Cevap: Bahçe Peyzajı

Leonardit uygulamanızı tavsiye ediyorum. Kendi ve çok yakınlarımız bahçelerine uyguluyorum. Neticeyi görünce tekrar tekrar istiyorlar. Yaz kış koyu yeşil ve gelişme son derece memnuniyet verici bir görünüm karşımıza çıkıyor. Hem leonardit organik bir ürün olduğundan bahçenizde organik olmaya başlıyor. Böylece hem daha güzel hemde daha sağlıklı bahçelerden faydalanma imkanını buluyorsunuz.

Comment

Merhaba;
      Öncelikle ivedi cevaplamanız için çok teşekkür ediyorum. Ben bu konularda çok acemiyim. Emeklilik günlerimde bu uğraşlarımla vakit geçireceğim. Anlamsız sorularım olursa kusuruma bakmayın.
      Öncelikle leonardit nediri sayenizde öğrendim, şimdi izmr'de nerede satılır araştırıyorum. Çimenlere, ağaçlara ve çiçeklere ne oranlarda vermeliyim.
      Saygılarımla.

Comment

İyi emeklilikler diliyorum. Bir çok çeşit leonardit bulunmaktadır. Her çeşit leonarditin kullanım miktarları farklıdır. Leonarditin içindeki hümik+fülvik asit oranları, organik madde ve nem yüzdeleri kullanım miktarlarını değiştirmektedir. Piyasada hiçbir işe yaramayan leonardit adı aldında satılan ürünlerde mevcuttur.

Comment

Merhaba;
          İzmir'de bahsettiğiniz kalitede "Leonardit"bulabileceğim yer biliyormusunuz. Marka,isim verebilirmisiniz. İnternetten sağlıklı bilgiye tam ulaşamadım.
          Yıldırım CENGİZ
          Saygılarımla.

Comment

Ben denemelerimi world humus leonardit ile yaptım. Fabrika Aydın Germencik'te yeni hal binası yanında bulunuyor. İzmir'de bayisi yok. Arzu ediyorsanız gidip alabilirsiniz. Size yakın bir mesafede bulunuyor. İstediğiniz gibi bir bahçe diliyorum.

Comment

Working...
            X