fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Türkiyedeki Organik Tarımın temelini teşkil eden Hümik asit ithalat miktarı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Türkiyedeki Organik Tarımın temelini teşkil eden Hümik asit ithalat miktarı

Ülkemizde organik tarımın temelini oluşturan hümik asit ve fülvik asit ithalat yıllık miktarı ve bu ithalatın yapıldığı firmalar listeleri, ürün özellikleri.

Konu çok ciddi bir araştırma için gerekmektedir. Saygılarımla.

Cevap: Türkiyedeki Organik Tarımın temelini teşkil eden Hümik asit ithalat miktarı

toprağında yada bitkisinde humik asit kullanan arkadaşlar varmı varsa ne tür bitkide kullanıldı sonuçları yazarmısınız teşekkür ederim

Comment

Cevap: Türkiyedeki Organik Tarımın temelini teşkil eden Hümik asit ithalat miktarı

slm ben şeker pancarına uyguladım cok memnun kaldım 2 kez uygulama yaptım gözle görülür şekilde farkı oldu topragın rengi degişti

Comment

idris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        toprağında yada bitkisinde humik asit kullanan arkadaşlar varmı varsa ne tür bitkide kullanıldı sonuçları yazarmısınız teşekkür ederim

toz haldeki humik asit pazarlaması yapıyorum ve trakya genelinde bir çok yerde deneme kullanımı yaptık özellikle bahçeci ve celtikler de yuksek verim aldık..
        şimdi buğdaya sardırarak ve ekimden önce boş tarlaya pulverizatorle attırdık toprakta olumlu sonuçlar gözlemlenebiliyor.
        ama kesinlikle sıvı halde humik asit onermiyorum hem maliyet açısından hemde bir çok urunde tortulanma görülebiliyor.

Comment

slm bugdaya sardırma derken ? tohuma uygulamamı yanlız ben şeker pancarı tarlasına ekecek ekini 15 gün arayla humik asit uygulamsı yaptım tekrar uygulamaya gerek varmı veya baharın yagmurlama sistemi ile atayım markası ne sizin hümik asdin veya wep adresi teşekkürler saygılar

Comment

Working...
          X