fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

meyve bahçesi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• meyve bahçesi

Çatalca -Istanbul 'da 11.000 m2 bir tarlam var.
    Burada meyva ve küçük bir kısmında değişik sebzeler yetiştirmek istiyorum.Bu organik de olabilir.
    Bu konuda beni doğru olarak yönlendirecek yardıma ihtiyacım var.
    haluk

Cevap: meyve bahçesi

Merhaba sayın haluk bey,

Sorularınızı daha özel sorarsanız daha doğru cevaplar alabilirsiniz. Biraz daha detaylı sorular sormanız cevap verecek olanlara kolaylık açısından faydalı olur. Ayrıca kendinizi Lütfen tanışma bölümünde tanıtırsanız size cevap verilmesi daha kolay olacaktır. Kişilerin bilgi seviyelerine göre cevaplar aynı detayda sunulmayabilir. Sizin bu işe yakınlığınızın derecesinin bilinmesi cevaplanmasını da kolaylaştırır.

Güzel bir niyetiniz var. Bahcesel.com olarak yardımcı olmak isteriz.

Comment

Cevap: meyve bahçesi

merhaba sayın haluk bey niyetiniz çok güzel size başarılar dilerim ismim kadir kul ıspartalıyım ve fidancıyım size şöyle yardımcı olayım yeriniz az deyil amacınız para kazanmaksa tek cins dikim yapın bölgenizde hangi meyvenin pazarı iyiyse onu yapın bir ziraatcıdan yardım alırsanız iyi olur sakın her fidancıdan yardım almayın zira niyetleri sadece fidan satmak isterler ve fidan alırken çok dikkatli olun bir bahçe kolaylıklan kurulmuyor sonra emeğinize ve paranıza yazık olmasın ALLAHTAN size sağlık sıhhat ve kolaylıklar dilerim yardımcı olabildiysem ne mutlu ve mutlaka toprak tahlili yaptırın

Comment

Working...
      X