fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

slm jojoba ile ilgili bilgi ve fidan

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• slm jojoba ile ilgili bilgi ve fidan

slm arkadaşlar ben jojoba tohumunun fidanını yetiştiriyor ve celikleme yapıyorum ilgilenen arkadaşların bana yazmasını istiyorum veya ulasmasını 05447714215 ilgilenen arkadaslarımız fidan satın almak isterlerse bana ulaşmalarını diliyorum

Cevap: slm jojoba ile ilgili bilgi ve fidan

iyi günler.adana da yetiştirmekte olduğumuz jojoba fidanlarının ve tohumlarının satışını yapmaktayız.ayrıca bizlere ulaşıldığında jojoba ile ilgili geniş bilgiler uzmanlar tarafından verilmektedir.
    DİKKAT!!! her yerde jojoba yetiştirilmez... eğer bu işi yapacaksanız lütfen bilgi alın

gsm:0538 858 88 40

gsm:0544 664 83 29

gsm:0544 791 99 01

gsm:0545 812 68 46

Comment

slm jojoba ile ilgili bilgi ve fidan

ben gaziantep de yetiştireceğim de jojoba fidan fiyatları ne kadar 1 dönüme ne kadar gidiyor. acil mail atarmısınız

Comment

Arkadaşım sen ne yaptın bu kadar fiyat olurmu yaa.Sevinmiştim sizinle irtibata geçerim diye ama hevesimi kursamda bıraktın.Bu fiyatı ilk sizde gördüm yani.Neyse başka yollara bakalım bari bizde.

Comment

tohumun fiyatı ne kadar acaba öğrenebilir miyiz?

jojoba yetiştirmeyi düşünüyorum fidan yada tohum arıyorum fiyatlardan bahsedermisiniz

Sırf jojoba için siteye üye oldum.Tatmim edici bir sonuca ulaşamadım maleesef.Ürünün pazarlanması konusunda bir gelişme oldumu mesala bu konuyu merak ediyorum.Araştırmaya ara verdim, biraz ümitsizliğe kapıldım bu konuda.Diğer bir başlık altında da mühendisimize sorularım olmuştu.Herkese kolay gelsin.Allah üreticinin yanında olsun.

Comment

selam arkadaş hakikaten jojoba üretmek istiyorsanız ve arazi ve bölge hakkında bilgi verebilirseniz fidanda tohumda temin ederiz yeterki samimi olarak ben üretmek istiyorum diyin bu işi başardınız demek dir saygılarımla
            OSTAR OSMANİYE TARIM VE FİDANCILIK TESİSİLERİ GENEL KOORDİNTÖRÜ OSMAN EREZ E-MAİ[email protected] gsm 05348100346-05445360542 iyi calışmalar dilerim

Comment

Selamlar,
              Jojoba'yi merak ettim ve siteye uye oldum. Anlamadigim bir konu var. Sorulara net bir cevap goremedim. Fizibilite calismalarina link verilmemis. Cevaplarda danismanlik verilir seklinde.
              Su sorulara acik ve net bir cevap verebilen arkadas var mi?
              1. Dekara verim ne kadar?
              2. Urunun degisik formlarinda (yag, tohum vs) ortalama piyasa fiyati nedir?
              3. Yatirim maliyeti, hasat maliyeti nedir?
              Saygilar

Comment

Oncelikle bu jojoba konusunda hic bir sey net degil. Bu yuzden aceleci davranmayin. Urunun pazarlanmasi konusunda hic bir sikinti yok diyenlere de pek itibar etmeyin. Unutmayin ki bu tek yillik bir bitki degil. Bitkinin omrunun 100-200 yil oldugu soyleniyor cesitli kaynaklarda, bu kadar uzun omurlu bir bitki icin bu kadar aceleci olmayin. Bu konuda bekleyip gormenizi tavsiye ederim.

Comment

selam
                  jojoba hakıkında detaylı bilgi almak isterseniz araya bilirsiniz ben öç yıldır bu bitkiyle ilgileniyor ve yetiştiriyorum türkiyede en etkin ler arasındayım
                  arazinoya kadar gittim yerinde agaçları tohumu fideyi gördüm ve şimdi yetiştiriyorumbatmandan çanakkaleye kadar rakım 700 metreye kadar alanda 18000 fide yetişttirdim
                  neden bukadar karamsarsınz bilmedem
                  sizlerden önceki proflar ce ziraai daktorlar hatta ziraat mühendisleri 1986 yılından beri türkiyede olan bu bitki neder geliştirilemedi bi sorarım STRATEJİK Bİ YAGI OLAN BU ÜRÜN GELECEGİN EN GÜZEL ÜÜRNÜ OLARAK TANIYOR VE BİLİYOTUM
                  yagınıda cıkaracak tesisimiz var sorun sadece MÜTEŞEBBÜS İNSANLARIN CALIŞMAMAMSI
                  SATEN NE GELİYORSA TARIMDA TOPRAKDA CALIŞMAMAMIZDAN GELİYOR BAŞIMIZA
                  toprak da calışmak bi vatandaşlık ve nsanlık görevi derken yanıldıgımıda sanımıyorum
                  calışmalarınızda başarılar dileirm osmanerez gsm 05348100346-05445360542 hoşcaklaın

Comment

BENDE ARIYORUM AMA BULAMADIM Bİ TÜRLÜ YA FİDE VEYA TOHUM ACİL LAZIM HAZIR BAHAR AYI DA GELMİŞ..:=))

Comment

selam
                      en güzel günler dileirm
                      jojoba antepde cok mükemmel olur vrde antepde tugayın karşı sında ki mahallede 450 fidan yetidirtik
                      eger fidan ve tohum konusunda her konuda yardımcı olabiliriz biz osmaniyedeyiz bi dönün araziye 180 kuyu açıla bilir 360 fide gider 550 tohum işinizi görür
                      isterseniz telefonnlaşaım ben osmanerez gsm 05445360542-05348100346
                      kolaygelsin

Comment

selam
                        sayın üye arkadai 1987 yılından beri türkiyede yetişen bi bitki bu jojoba sizler gibi yavaş ve aheste davranlıdıgından 30 yıldır 30 kıprıs adası kadar topraklarımız ereziyonla denizlere aktı gittti
                        ve 30 yıllık kayıp daha ne kadar bu güzel yurda zarar verebilinecek sizde hala köstek olmaya calışıyorsunuz ne ialaka bilemem ama bence jojoba 1850 yılından berei israil ve and nin tekelinde NİYE HALA TÜRKİYEDEKİ MÜTEŞEBBÜS İNSANLARI YANILTIYOR VE TERETTÜDE DÜŞÜRÜYORSUNUZ Bİ TÜRLİ AKLIM ALMIYOR SİZLERİN DAVRANIŞINA
                        jojoba yı gördünüzmü yetişdirdinizmi oturdugunuz yerden müteşebbüs insanların ve türkiyernin önünü kesmeyimn
                        cok ÖZÜR DİLEİRM BU BİTKİYE EKSİ VE YANLIŞ BİLGİ VEREN ARKADAŞLAR İÇİN KIZMASINLAR AMA VATAN HAYİNLİGİYLE EŞDEGER GÖRÜYORUM
                        HERKES BİLDİGİ İŞİ YAPSIN
                        HERŞEY TÜRKİYE İÇİN DİYE DÜŞÜNÜYOR VE ATIL KIRAÇ TAŞLIK ARAZİLERİN GETİRİSİNE CALIŞMAK Bİ VATANDAŞLIK GÖREVİ OLDUGUNA GÖNÜLDEN İNANIYORUM
                        HOŞCAKALIN BEN OPSMANEREZ GSM 05445360542-05348100346
                        OS-TAR ORGANİK TARIM İŞLETMELERİ GENBEK KOORDİNATÖRÜ OSMANEREZ

Comment

selam
                          jojoba yetişdirmek istiyorsanız tohum fide ve danışmanlıgı papıyorum ben osmanerez gsm 05445360542-05348100346 saygılarımla kolay gelsin

Comment

Working...
                          X