fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mavi ladin bakımı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• mavi ladin bakımı

Bahcesel.com Yönetiminden açıklama: Kötü niyetli kullanımların engellenmesi için yeni üyelerimizin ilk birkaç mesajlarında link verme hakları bulunmuyor. Forumumuzu kullandığınız sürece bu hakka otomatik olarak sahip olabilirsiniz. Lütfen mesajınızın alt sağında bulunan düzenle butonu ile mesajınızı yeniden düzenleyiniz ve birkaç mesajınızda link vermeyiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Cevap: mavi ladin bakımı

Merhabalar

Ben İzmir Bornova da 6. son katta oturuyorum. Üzerimde yaklaşık 50 metrelik bir terasım var. Teras sabah ve akşam güneşini bolca gören doğuya bakan konumdadır. Sorum şu:

2 adet boyları 1m ve 1.3 m lik mavi ladin ağacı saksıları ile aldım. Bakımı konusunda yardımlarınıza ihtiyacım vardır.( Sulama sıklığı, budama, ilaçlama vs...) Ayrıca satıcı saksı boyumu büyütmek gerektiğini söyledi. saksı değiştirirken ne gibi hususlara dikkat edilmelidir. Bu konularda bilgi verirseniz çok memnun olacağım. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Volkan Erikçi
    [email protected]

Comment

3 ,4 günde bir sulayın çamların aşırı suya ıhtıyacları yoktur.saksı değişiminide uygun bi zamanda eylül ekım gıbı yaparsınız.

Comment

merhabalar ben sakaryadan yazıorum mavi ladin batı ladin dikimi yapdım bunların genel bakımı budaması yapmam gereken konular hakkında bilgiler almak istiorum yardımcı olursanıs sevinirim

Comment

Saksıda bir mavi ladin vardı, bir alt dalı azmanlaşmıştı, onu keseyim de gücünü boyuna versin dedim. Dalı kesince mavi ladin kurudu. Budamaya karşı hasas bir ağaç herhalde, veya sussuz mu kalmıştı hatırlamıyorum.

Comment

550 adet 80 ile 90cm boyunda tohumdan mavi ladin poşette satın aldım. araç yolda bozuldugundan 6 gün boyunca aracın üstünde kaldı.bu yüzden taze filiz çıkarmış olan dalları sarardı ve geldikten sonra hemen saksıya aldık %90'ı toparladı yalnız uclarında bazılarının hala sarartıları kaldı bunlara ne gibi işlem yapabiliriz.bize söylenilen ilaçlamayı yaptık üzerine güneşten korumak için yeşil file örtüp gölge yaptırdık.Bunlara acaba ne yapabiliriz düzelmesi için.saygılarımla.

Comment

benm mavi ladınlerı dıkelı 1 sene oldu 10 cm boyuna gelenlerde var ama kurumaya basladılar nedenı ne olabılır 10 bıntanesı oldu

Comment

Working...
              X