Saygıdeğer uzmanlarım,çok hızlı bir şekilde yaparak dökümü başladı ve hızla kuruyor.Normalde açıkta olması gerekir ama bahçem olmadığı için mecburen saksıda.20*20*20 ve aspirinli su denedim.Fazla güneş alıyordu yarı gölge bir yere aldım faydası olmadı.Önerilerinizi bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Osmanthus
Collapse
X
-
Cevap: Osmanthus
Bu tür kurumalar besin noksanlığını ve özellikle fosfor eksikliğini göstermekle birlikte, aşırı sulamadan kaynaklı kök ölümlerini de ifade edebilir. Aşırı sulama yapmayın. Ayrıca Saksının altında su tahliye deliği vardır umarım.
Comment
-
Sayın kerdi;kerdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaygıdeğer uzmanlarım,çok hızlı bir şekilde yaparak dökümü başladı ve hızla kuruyor.Normalde açıkta olması gerekir ama bahçem olmadığı için mecburen saksıda.20*20*20 ve aspirinli su denedim.Fazla güneş alıyordu yarı gölge bir yere aldım faydası olmadı.Önerilerinizi bekliyorum
Bitkinize B5A uygulamanızı tavsiye ederim..Agaçlar net te pek çok üye bu gibi durumlarda B5A organik sıvı gübre ile çok güzel sonuçlar aldılar...Saygılar...
Comment
-
Kumkatım 2. kez çiçek açtı ve 1 gün içinde bu hale geldi.Sadece bir daldan yeni yeni 3-4 yaprak çıkardı.Hala bir çare bulamadım.Aynı yerde 25 kadar değişik bitkim var.Oya ağacım da bugün tüm yapraklarını döktü.Turunç yaseminim alt yaprakları beyazlaştı.Tekrar yeşerenler de 1 gün sonra tekrar yeşillenmemek üzere gidiyorlar.Etkilenmeyenler ise kaktüsler , normal yasemin çeşitleri,mum çiçeği çeşitleri.
Comment
-
Bitkilerinizin kök sistemlerinde bir sorun olduğu yani daha doğrusu toprak kaynaklı bir sorun olduğunu görüyorum.
Bunun sebeplerinden birkaç tane sıralarsak, aşırı sulama, fazla gübre olabilir yada hava cereyanı olabilir.
Bitkilerinizi gözden çıkarın ve yukarıdaki koşulları tekrar gözden geçirin.
Comment

Comment