fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

marulda çökme?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich marulda çökme?

merhabalar;
    ben marullarda çökme konusunda bilgi almak istiyorum. serada bulunan marullarımın çökmesi sebebi ile çok zarar gördüm şimdi marullarımın hepsi bittikten sonra serada çapa yaptırmadan önce alabileceğim önlemler var mı? çökme için kullanılacak ilaçlar nelerdir? bu konuda ayrıntılı bilgi alabilirsem çok sevinirim.

Cevap: marulda çökme?

vay be adamın canı ciğeri yanmış cewap yok yoksa ben yanlıs adreste miyim ?ayıptır günahtır ,sera dio adam hemşerim sera aloooo!!!!! naylonu ayrı dert ,çıtası ayrı dert,demiri ayrı ,demiri büktürmesi ayrı,kaynakçısı ayrı,işçisi ayrı ,seraları kurması ayrı,su yolu açması ayrı,kuşak atması ayrı,otu ayrı ,çapası ayrı havalandırması ayrı,ilacı ayrı BE ALLAHIN ADMİNİ googledan bulsan en az on tane çözüm çıkar ,yoksa ben yanlış adrestemiyim?

''Soru Sormadan Önce Bir Göz Atın Uzmansel özel ve nitelikli bir uygulamadır. Alışılmış forum sisteminde bir devrimdir. Çünkü her kategorinin tüm soru ve cevapları uzmanlar ve akademisyenler tarafından denetlenmekte ve yanlış yönlendirmelerin önüne geçilmektedir.'' sonra böyle şekil yapın ayıp ba...

Comment

yabani mokar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      vay be adamın canı ciğeri yanmış cewap yok yoksa ben yanlıs adreste miyim ?ayıptır günahtır ,sera dio adam hemşerim sera aloooo!!!!! naylonu ayrı dert ,çıtası ayrı dert,demiri ayrı ,demiri büktürmesi ayrı,kaynakçısı ayrı,işçisi ayrı ,seraları kurması ayrı,su yolu açması ayrı,kuşak atması ayrı,otu ayrı ,çapası ayrı havalandırması ayrı,ilacı ayrı BE ALLAHIN ADMİNİ googledan bulsan en az on tane çözüm çıkar ,yoksa ben yanlış adrestemiyim?

''Soru Sormadan Önce Bir Göz Atın Uzmansel özel ve nitelikli bir uygulamadır. Alışılmış forum sisteminde bir devrimdir. Çünkü her kategorinin tüm soru ve cevapları uzmanlar ve akademisyenler tarafından denetlenmekte ve yanlış yönlendirmelerin önüne geçilmektedir.'' sonra böyle şekil yapın ayıp ba...
      Sizdedemi aynı sorun var?

Comment

Onbir yıllık bir serada yılda ortalana onbeşşer tondan iki defa mahsul alınmış. Adana dolaylarında çift kat naylon olan sera güneş ısısı ile ısınıyormuş. En son dikimde mahsul çökmüş. Bu sene yapılan uygulama ve alınan neticelerin resimleri gübreleme hakkında bölümde görülüyor. Bu bölümü ziyaret etmenizi öneririm.

Comment

Working...
        X