fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tarım makinaları hibe konusu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: tarım makinaları hibe konusu

İsmet bey teşekkür ederim ama herhalde yanlış anlattım bizim sinop ilinde meyve bahçesi yok yani benim bu makineyi alabilmeme için illaki meyve bahçemin olması gerekiyor mu? dediğim gibi bizim bu yörede genelde çeltik tarımı yapılıyor, başvuru belgelerinde kaç dönüm bahçeniz var gibi sorular bulunuyor ben bunu merak etmiştiim

Comment

paşa 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      İsmet bey teşekkür ederim ama herhalde yanlış anlattım bizim sinop ilinde meyve bahçesi yok yani benim bu makineyi alabilmeme için illaki meyve bahçemin olması gerekiyor mu? dediğim gibi bizim bu yörede genelde çeltik tarımı yapılıyor, başvuru belgelerinde kaç dönüm bahçeniz var gibi sorular bulunuyor ben bunu merak etmiştiim
      Sayın paşa 57
      Çapa motoru alabilmeniz için illa ki meyve bahçenizin olması şart değil.
      Siz çapalama makinesini alıp vitrine koymayacaksınız ya.
      Hangi ürünün üretiminde kullanmak istiyorsanız, arazi size ait değilse bile arazi kira sözleşmesi yaparak da bu makineye sahip olabilirsiniz kanaatindeyim.
      Siz İl/İlçe Tarım Müdürlüğünde ilgili personele anlatın durumunuzu, ilgili personel sizin durumunuza uygun bir karar verecektir.
      Allah yardımcınız olsun.

Comment

teşekkür derim ismet bey sağlıcakla kalın

Comment

paşa 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          teşekkür derim ismet bey sağlıcakla kalın
          Sayın paşa 57
          Siz İl/İlçe Tarım Müdürlüğünde ilgili personele görüştükten sonra işiniz olabilecek gibi ise UYGULAMA REHBERİ'nin ve ilgili belgelerinin tamamlanması konusunda gerekli yazıları hazırlayabilirim.Size meil ortamında gönderebilirim. Sizde internet kafede çıktılarını alıp, dosyalayıp teslim edebilirsiniz. Tebliğ 30.03.2009 tarihli resmi gazetede yayınlandığı için
          Başvurular, Değerlendirme ve Değerlendirme Nihai Kararı
          Başvuru zamanı
          MADDE 16 – (1) Bu Tebliğde belirtilen usul ve esaslara göre hazırlanan mal alım başvuruları, bu Tebliğin yayımı tarihinden başlayarak kırkbeş gün içerisinde il müdürlüklerine teslim edilir. Başvuruların hibe tutarı, illere tahsis edilen bütçenin altında kalması durumunda bu süre il müdürlüklerince otuz günü geçmeyecek şekilde bir defaya mahsus uzatılabilir. Başvuru son günü, tatil gününe denk gelmesi halinde takip eden ilk iş günü mesai bitimine kadar başvurular kabul edilir.

Hükmü gereği: Tebliğ 30.03.2009 tarihli resmi gazetede yayınlandığı için 15.05.2009 tarihine kadar müracaat belgeleri usulüne uygun olarak ilgili personele teslim edilmesi gerekir.
          Allah hakkınızda hayırlar versin.

Comment

el traktörleri için ne gibi belgeler isteniyor

Comment

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Çerçevesinde Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Hakkındaki Tebliğ gereği; ÇKS üyesi Tarımsal ürün üreticileri tarımsal üretimde ürünlerinin üretimi ile ürünlerini tüketime sununcaya kadar gerekli iş ve işlemleri yapmak için gerekli Makine ve Ekipmanı Alımlarında Desteklenmesi amaçlanmakta ve desteklenmekte.
              Bu tebliğ gereği hibe desteği kapsamında kabul edilen araç, makina ve ekipmanların imalatçılarının desteklenmesi mümkün
              değildir.
              İmalatçılar olarak bu destekler kapsamındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşmanız için reklam ve fuarlarda tanıtım yapmalısınız.
              Bu forum sitesinde reklam vererek tanıtabilirsiniz firmanızı ürününüzü.
              Hayırlı kazançlar dilerim.

Comment

Working...
              X