fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mutfagimi nasıl süslerim?(Özellikle mutfakta uzun vakit geçiren arkadaslar bu size)

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Mutfagimi nasıl süslerim?(Özellikle mutfakta uzun vakit geçiren arkadaslar bu size)

*Mutfaklar yeşil bitkilerle düzenlendiginde zevkle calişilanabilecek yerler haline gelmektedir.Evin az zaman harcanan bu kösesi olsa bile mutfak için daima yeşil kalabilen
    türler secilerek hem mutfak ekonomisine katkı hemde yetiştirme zevki tadilabilir
    Kekik, maydonoz, biberiye ve yeşil sogan, sarimsak gibi bitkiler mutfagınızda yetistirmek için son derece uygundur.Bu bitkiler aynı zamanda mutfagınız için yarar sagladıgı gibi hos bir görünümde kazandırır.

Cevap: Mutfagimi nasıl süslerim?(Özellikle mutfakta uzun vakit geçiren arkadaslar bu

görünümde güzel ama koku yaparsa

Comment

Cevap: Mutfagimi nasıl süslerim?(Özellikle mutfakta uzun vakit geçiren arkadaslar bu

Ocimum basilicum-Allium schoenoprasum-Salvia officinalis-Rosmarinus officinalis-Armoracia rusticana, Cochlearia-Capsicum annuum-Mentha-(Laurus nobilis)bonsai konumuna getirebilirsiniz eger ilac kullanmazsaniz yemeklerinizde kullanabilirsiniz)-Artemisia dracunculus -Borago officinalis -Artemisia absinthium -Thymus bu bitkilerin tamami aromatik bitkilerdir ancak kullanim sekilleri hakkinda sitedeki prfesyonel ekipten yardim istemenizi tavsiye ederim eger sadece dekor olarak dusunuyorsaniz bunlari kullana bilirsiniz

Comment

çok teşekkürler

Comment

ancak icerisinde bildigim ve mutfagimdaz kullandigim çesitler vardir Allium schoenoprasum fransiz sogani kendisi sarimsak gillerdendir salatalarinizin soslarinda koftelerinizde cok rahatlikla kullanabilirsiniz kendi evimde mutfak islerini ben yaparim onun icin bunlari rahat yaziyorum

Comment

eger bunlarla ilgili tarif istiyorsaniz fransiz mutfagindan tarifler de veebilirim ekmegide cok guzel yaparim bu arada yanlis anlamayiniz lutfen evliyim bir kizim var 5 yasinda allah nasip ederse eyluldede oglum olacak size yaziyorum cunku mutfagi severim

Comment

yok zaten yardım almak için burdayım yanlış anlamadım evet aslında yeni tadlar denememiz fena olmaz tarifler konusunda

Comment

yardim istediginiz noktada diger arkadaslarda dostani olarak yardimlarini esirgemiyeceklerdir bundan emin olunuz

Comment

tesekkürler

Comment

Bakıyorumda değerli arkadaşlarım burayı yemek tarifi paylaşım forumu olarak kullanıyorlar.Bu arada bende bekarım.Bende öğrenmek isterim yemek yapmayı

Comment

yemek yapmak guzeldir gunun sitresini atar kaan bey tavsiye ederim

Comment

Working...
                      X