fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

balkonda mini tarım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: balkonda mini tarım

cevabınız için çok teşekkür edrim.şimdi bu fideleri çıkarırken hasar vermemek için yapmam gereken bir şey var mı? bi de altlarındaki hafif sarı dalları koltuk alma dediğimiz şey derken kesmem mi gerekiyor???

Comment

birini feda edeceksiniz aksi takdirde diğerini de kaybedebilirsiniz.

koltuk alma işlemini önceki sayfada arkadaşım anlatmıştı. Yaprak ile gövdenin birleştiği yerin üst kısmından çıkan ve ana dal gibi büyümek isteyen sürgünleri almalısınız ki tek gövde üzerinde büyüyebilsin. Birden fazla dal olmasın.

Comment

Çok teşekkür ederim. kıyamadım hepsini ayırdım ve tek tek tekrar ektim. altlarını da aldım. Bakalım nasıl olacak? Ama onlara gayet iyi bakıyorum. İyi sonuç alacakmışım gibi geliyor. Hayırlısı.. Cevaplarınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler..

Comment

merhaba benim balkonum daha doğrusu terasım var.gecen sene bende başladım sebze yetiştirmeye.ama topraklarımı nasıl tazelemem gerek bilmiyorum.kışın semiz otu ve soğan tere maydanoz yetiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunz? tahta kasa nerden bulabilirim?teşekkür ederim...

Comment

Organık tarım yapma çok mu zor?
            balkonda yapılan bir iş olduğunu inanmıyorum yada nasıl olacak ise bir prosedürü var mı?

Comment

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bahçem büyük ve geniş bir kısmına sebzeler yetiştirmek istiyorum biber dokates yeşil soğan salatalık patlican gibi kasa olabirlir demişsiniz gübreli toprak nerden bulabilirim fidanlıklarda bulunurmu ve bunları ne zaman ekmem gerekir bol güzeş alan bir balkonum var kapanabilir şekilde camlar soğuk olduğunda koruyabilrim ama hiç bir bilgim yok ne zaman ekmeliyim konusunda yarım ederseniz sevinirim...

Comment

orhan bey ilk etapda bitkiniz ilk ve ikinci döllenme esnesında birinci döldeki yani birinci salkımın altındaki yaprakları alın ondan sonra tabi bilmiyorum kaç döle kadar domatesinizi usatacaksınız ama 4 ve 5 döle kadar her iki dölün arasımdaki 2 veya üç yaprakdan sadece 1 tanesini alınız bu şekilde ağacınız sağlıklı olur çünkü ağacın midesi yapraklarıdır hem meyveniz daha çabuk gelişir ve sert ve kaliteli olur ama belli bir döl yani salkım aldıkdan sonra bitkinin kafasını kesebilir ve ondan sonra meyvenin gelişmesine göre ardaki yaprakları alabilirsiniz.yaprakları alırkende salkım arkası ve salkım altı yaprakları almayın salkım altı yaprak o salkımın yükünü taşır ve salkımın bükülmesini engeller şayet almak isterseniz yaprağı yarım alın kolaygelsin...

Comment

Working...
                X