merhabalar ben malatyada kayısı yetiştiricisiyim ağaçlarımın bir bölümünü musluklu sulama sistemi ile yaptm ve malzemeyi buradan aldım ancak burada malzeme fiyatlarıçok yüksek bana internetten malzemeleri parakende satın alabileceğim yerler söyleyebilirmisiniz. saygılarımla
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sulama malzemeleri
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Cevap: Sulama malzemeleri
Anladım. Bahçenizi salma suyla suluyorsunuz.Bizim orda damlama sulama olmuyor derken,sebebi nedir.Daha önce Malatya'da sera kuran bir arkadaşa damlama sulama konusunda yardımcı olmuştuk.DAmla sulamanın faydaları sayamayacak kadar çok.Maliyetin düşük olması,yabancı ot kontrolü,ağaçları beslemedeki kolaylık,sulamada işçi maliyetinin sıfıra yakın olması,damla sulamanın verime ve kaliteye direk etki etmesi gibi konular damla sulamanın avntajlarına bir kaç örnek.Merak ettim neden sizin orda olmuyor.
Ben Çukurovadan yazıyorum.Burda sulama sistemlerinin fiyatları gayet cazip.Bölgenize yakın olması hasebiyle sizede cazip gelebilir.Ama dediğim gibi damla sulamayı düşünün bence.
Comment
-
evet şimdi salma suyu ile suluyoruz evet daha önce çok yapıldı damlama sulama ama hepsi tekrar ya spring sistemi(fıskiye) yada musluk sistemine döniş yaptılar toprak biraz kumsal birde kanal suyu ile sulandığı için su biraz kirli çeşitli önlemler alındı süzgeç falan gibi ama olmadı şu an en uygunu mini vana sistemi tarlanın birini döşedik çok güzel oldu diğerlerinide döşüyeceğiz diğer tarlalar büyük malatyada malzeme fiyatları biraz yüksek dışarıdan almayı düşünüyorum
Comment
-
www.sulamahavuz.com OTOMATİK BAHÇE SULAMA-SÜS HAVUZLARI-PEYZAJ ve ÇEVRE DÜZENLEMEYLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN 0216 634 70 20 ARAYABİLİR YADA SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ
Comment

Comment