fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sulama malzemeleri

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich Sulama malzemeleri

merhabalar ben malatyada kayısı yetiştiricisiyim ağaçlarımın bir bölümünü musluklu sulama sistemi ile yaptm ve malzemeyi buradan aldım ancak burada malzeme fiyatlarıçok yüksek bana internetten malzemeleri parakende satın alabileceğim yerler söyleyebilirmisiniz. saygılarımla

Cevap: Sulama malzemeleri

Sayın baboli.Bahçenize ne tür bir sulama sistemi düşünüyorsunuz.

Comment

bizim orda damlama ve fıskiye sistemi olmuyor mini vana ile her ağaç başına 1 vana gelecek şekilde hortum döşeniyor kayısı ağacı taç genişliğinde göleti var her ağacın saygılarımla

Comment

Anladım. Bahçenizi salma suyla suluyorsunuz.Bizim orda damlama sulama olmuyor derken,sebebi nedir.Daha önce Malatya'da sera kuran bir arkadaşa damlama sulama konusunda yardımcı olmuştuk.DAmla sulamanın faydaları sayamayacak kadar çok.Maliyetin düşük olması,yabancı ot kontrolü,ağaçları beslemedeki kolaylık,sulamada işçi maliyetinin sıfıra yakın olması,damla sulamanın verime ve kaliteye direk etki etmesi gibi konular damla sulamanın avntajlarına bir kaç örnek.Merak ettim neden sizin orda olmuyor.

Ben Çukurovadan yazıyorum.Burda sulama sistemlerinin fiyatları gayet cazip.Bölgenize yakın olması hasebiyle sizede cazip gelebilir.Ama dediğim gibi damla sulamayı düşünün bence.

Comment

evet şimdi salma suyu ile suluyoruz evet daha önce çok yapıldı damlama sulama ama hepsi tekrar ya spring sistemi(fıskiye) yada musluk sistemine döniş yaptılar toprak biraz kumsal birde kanal suyu ile sulandığı için su biraz kirli çeşitli önlemler alındı süzgeç falan gibi ama olmadı şu an en uygunu mini vana sistemi tarlanın birini döşedik çok güzel oldu diğerlerinide döşüyeceğiz diğer tarlalar büyük malatyada malzeme fiyatları biraz yüksek dışarıdan almayı düşünüyorum

Comment

malzemeleri almam için yardımcı olabileceğin bir yer varmı

Comment

Size bu konuda yardımcı olabilecek firmanın telefonunu özelden gönderiyorum.İnşaallah probleminiz ççzülür.

Comment

teşekkürler bol ürün ve kazançlar

Comment

Sizde kolay gelsin.

Comment

www.sulamahavuz.com OTOMATİK BAHÇE SULAMA-SÜS HAVUZLARI-PEYZAJ ve ÇEVRE DÜZENLEMEYLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN 0216 634 70 20 ARAYABİLİR YADA SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Comment

Working...
                    X