fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Su kuyusu etüt ve sondaj maliyeti hakkinda...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich Su kuyusu etüt ve sondaj maliyeti hakkinda...

Herkese selamlar, Foruma yeni üye oldum, ve forumu icerik olarak cok zengin ve faydali buluyorum, emegi gecen harkese cok tesekkür ederim.

Internet te uzun uzun arama yaptim ama, Su kuyusu etüt ve sondaj maliyeti hakkinda hicbir veriye ulasamadim. Etüt fiyati, sondaj fiyati, tüm ekipmanlari ile birlikte kuyu maliyeti ve damla sulama sistemi maliyeti hakkinda Forum üyelerinden mutlaka tecrübe veya bilgi sahibi arkadaslarimizin olabilecegini düsünerek konu acmay karar verdim.

30 dönüm Bahce kurmak icin planlarim var, ama öncesinde asagi yukari bir maliyet tablosu cikarmam lazim, su bu isin olmazsa olmazi, saglikli bir yatirim icin degerli bilgilerinize ihtiyacim var.

Ilgilenen tüm arkadaslara simdiden tesekkür ederim.

Cevap: Su kuyusu etüt ve sondaj maliyeti hakkinda...

Suyun bulunduğu deriliğe inene değin her metre için 55-100 TL arası sondaj ücreti
    DSİ den izin için 600 TL
    Su kaynağını koruma altına almak için baraka 1000-1500 TL

şeklinde düşünün. Toplam maliyet 100 metre civarı 10 bin lira kadar 200 metrede 30 bin liraya kadar ulaşabiliyor.

Comment

O halde demek oluyor ki sondajdan önce etüt sart... Su varmi, varsa kac metrede... Cevabiniz icin tesekkürler selahattin bey.

Comment

merhaba arkadaşlar
        benimde konyada biraz arazim var.bu araziye kuyu açmak istiyorum.damla sulama yapacam ancak bölgede kuyu açmak yasak söylentisi var.vahşi sulama yapmayacağım.damlasulamaya özel bir izin alınabilirmi yoksa damla sulama içinde kuyu yasağı varmı.yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Comment

YASAKLAR DELİNMEK İÇİNDİR. benim onlarca ağacım eski ve yeni muhtarın didişmeleri yüzünden kuruyorsa canına okuyayım bu yasakların. eski muhtar damlasulama koop. başkanı. yeni muhtar da başkanlığı ele geçirme peşinde ve sürekli, bu sistemde şart olan havuz yapımını ayrıca yeni üye kaydını da engellemekte, vahşi sulamayı devam ettirerek kazanç peşinde koşmakta. destek yerine iyice köstek olmakta. gel de yasakları say şimdi

Comment

Merhaba, çatalcadaki 1 dönümlük tarlam için kuyu açtırmak istiyorum. komşulardan açtıranlar 70 - 75 m de su buldular. Dolayısıyla biraz maliyetli oldu, çatalcada uygun fiyata sondaj yapan önerebileceğiniz firma var mı?

Comment

Working...
            X