fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

enginar yetiştirme

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich enginar yetiştirme

selam
    enginara temmuz ağustos aylarında yapılacak uyandırma sulamasından
    önce hiç su verilmez mi?(ben evmin bahçesine nisan ayında onbir kök enginar diktim tabi tutsun diye suladım ve tuttuda yeni yapraklar çıkardı edindiğim bilgilere göre yaprakları boğaz kısmından tekrar kestim yine yaprak çıkarıyor, tabi bu arada suluyorumda ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim)ayrıca ne zaman ürün alabilirim,tşk

Cevap: enginar yetiştirme

Merhabalar
    Enginar yetiştiriciliği konusunda sitemizde gerekli bilgi mevcut.Aşağıdaki linke giriniz. Sulamadan dolayı sıkıntıda olmaz.

Comment

bende mart ayında 16 adt enginar saksıya ektim fakat suyu fazlamı verdim ne yaptım bilmiyorum
      yapraklar hastalandı
      ben hastalıklı yaprakları kopardım fakat yenileri çıkmadı ni hayet bütün enginarlarım öldü
      yapılamsı gereken önceleri can suyu verip daha sonra bol güneşli bir ortamda yaprakları ıslamadan çok az su vermek kantindeyim
      bu anlatmak istediğim ilk ikim tecrübesi sonraki aşamalırı bilmiyorum
      site formuna bakın

Comment

benim sorunum, daha doğrusu anlamakta zorlandığım konu enginarların ne zaman uyuyacağı ne zaman uyandırılıcağı(hangi aylarda) yani şu anda uyuyor ve sulanmaması gerekiyorsa yanlış yapıyorum doğrusunu öğrenmek için yardım istiyorum

Comment

sayfalarını okuyabilirsiniz.

Comment

Working...
          X