fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ezan çiçeği

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• ezan çiçeği

öncelikle herkese iyi günler.şu anda elimde ezan çiçeği başka adıyla gece mumu denen bi bitkinin tohumu var.bunun nasıl bi ortamda yetiştirilmesini bilen varmı.bilen varsa lütfen mesaj atsın şimdiden teşekkürler bi resmimini de koyuyorum.

Cevap: ezan çiçeği

neden ezan cıcegı denıyor anlamadım

Comment

çünkü akşam ezanı okunduğu zaman çiçekler aç.maya başlıyor da ondan. farklı bi adıyla gece mumu da deniyor

Comment

saksıda mı bahçede mi yetiştirmeyi düşünüyorsunuz

Comment

selamlar herkese ben bu ezan çiçeğini aramaktan helak oldum.nerde bulabilirim acaba. şimdide tam ekim mevsimi diye biliyorum. bilen varsa lütfen beni bilgilendirirmisiniz.

Comment

Öncelikle;herkese selam,sağlık ve afiyet dileklerimle.Ezan çiçeği pek öyle seçici bitki olmamakla birlikte,geçirgen ve sulu yerleri sever.Bahçe önlerinde,çim aralarında yetişir.Bal arıları içinde polenli ve nektarlı bitkilerden birisidir.Ekim için mevsimi geçmek üzere.Bende mevcut;ancak, ben hiç ekmem,zira her yıl tohumundan dökülüp sağda,solda-Bahçenin kenarlarında çıkıyor.Kolay gelsin.

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Öncelikle;herkese selam,sağlık ve afiyet dileklerimle.Ezan çiçeği pek öyle seçici bitki olmamakla birlikte,geçirgen ve sulu yerleri sever.Bahçe önlerinde,çim aralarında yetişir.Bal arıları içinde polenli ve nektarlı bitkilerden birisidir.Ekim için mevsimi geçmek üzere.Bende mevcut;ancak, ben hiç ekmem,zira her yıl tohumundan dökülüp sağda,solda-Bahçenin kenarlarında çıkıyor.Kolay gelsin.

Sayın tabiatcı saygıyla selamlerım sizi. Bilgi için teşekkür ederim. Sizden bi ricam olsa mümkünse fide olarak gönderir misiniz bana inanın izmirde aramadığım market kalmadı.Site satışlarında da denk gelmedim. Kutsal bi çiçek olduğunu düşünüyorum ezan vakti açtığı için. ilgilenirseniz sevinirim. Saygılar

Comment

Working...
              X