fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bagda kulleme

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich bagda kulleme

gecen hafta kullenme hastalıgı icin guadris verdim baglara 10 gun sonrada rubigan 12 verdim ama kulleme bagın yuzde 20sinde gelmiş durdurmak icin hangi ilacı kullanmalıyım

Cevap: bagda kulleme

halilocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen hafta kullenme hastalıgı icin guadris verdim baglara 10 gun sonrada rubigan 12 verdim ama kulleme bagın yuzde 20sinde gelmiş durdurmak icin hangi ilacı kullanmalıyım

Hidrojen peroksit içerikli bir fungusit (hidrojen peroksit aynı zamanda nemasit ve dezenfektan olarakta kullanlmakta) kullanırsanız üzüm salkımlarınızın 1 saat gibi kısa bir sürede küllemeden temizlendiğinini göreceksiniz.

Bu konuda reçete yazmaya yetkili bir ziraat mühendisinin yardımını isteyiniz.

Comment

Hidrojen peroksit iyi ama hemen suya dönüşüyormuş ve etkisi anlıkmış diye belirtiyorlar ve ayrıca fungusit olarak ruhsatlı bir ürün yok galiba

Comment

Külleme o kadar korkulacak bir hastalık değil.Lakin;Hastalık başlamadan ilaçlamaya başlamak şart.Bu nedenle hastalığın biyolojisini iyi bilip,erken mücadele.Tabiki hem biyolojik,hem kimyasal.

Comment

Working...
        X