fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kalvenizli tel kalınlığı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich Kalvenizli tel kalınlığı

Aralık 2009 da asma ektim. Şimdi 3 asma aralıkla beton direklerini diktim. Ama aralarındaki tel bağlantıları kaç mm olacak bilemiyorum. Burada araştırdım herkez farlı söylüyor. Acaba geçerlisi kaç mm dir? Yardımcı olurmusunuz.

Cevap: Kalvenizli tel kalınlığı

Telin kalınlığı

Comment

3 mm de olur, 4 mm. esnemez.

Comment

Bence 5 metreyi geçmemek kaydıyla yeterli olur.Ancak tellerin gayet gergin olması mutlaka şart.Ayrıca köşe payandalarınında mutlaka olması gerekli.Fazla sık olması üretimi olumsuz etkiler ve Tarlaya yazık olur vede hoş görünüm olmaz.Yer çukurlarının derin vede geniş olması ve betonunda sağlam olması elzemdir diyorum.

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bence 5 metreyi geçmemek kaydıyla yeterli olur.Ancak tellerin gayet gergin olması mutlaka şart.Ayrıca köşe payandalarınında mutlaka olması gerekli.Fazla sık olması üretimi olumsuz etkiler ve Tarlaya yazık olur vede hoş görünüm olmaz.Yer çukurlarının derin vede geniş olması ve betonunda sağlam olması elzemdir diyorum.
          Daha uzun mesafeler için çelik halat kullanın, toptancısını bulursanız fiyatta uygundur. Ayrıca gerdirebilirsinizde.

Comment

Şimdi... bakınız ne güzel bir ortam oluşdu.kırmadan,gayet nazikhane bir şekilde birbirimizin eksikliğini tamamlayarak, yada unutduğumuz veya o an aklamıza gelmeyen bilgileri aktarmaktayız.Bu tür düşüncelerle bilgilerini sunan arkadaşlarımıza teşekkürler,selam ve sağlık dileklerimizle,esen kalınız.

Comment

Aziz dostlarım Bağlarda Fransa yaklaşık 30 yıldır Galvanizli tel yerine pet gergi bağı kullanıyor. Sizlere benim tavsiyem tel yerine pet gergi bağını kullanınız. Pet gergi bağları hem daha sağlıklı hem ucuz ve hemde daha uzun ömürlü. Ayrıca kullanımı da galvanizli telden daha kolay. datalı incelemeniz için SERA MALZEMELERİ | Pet gergi ve bağ teli - Aldesem.com Tarımda e-Ticaret Merkezi

Comment

Working...
              X